سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

نکاتی درباره ی زیتون و نحوه ی استفاده از آن

نحوه استفاده از روغن زیتون چیست ؟

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، روغن زیتون، روغنی نباتی است که از میوه‌ی درخت زیتون استخراج می‌شود و یکی از قدیمی‌ترین روغن‌های خوراکی است که بیشتر در کشورهای حوزه مدیترانه تولید و مصرف می‌شود.

بررسی‌های جدید نشان می‌دهند که آمار بیماری‌های
قلبی- عروقی و سرطان به همین دلایل در این مناطق کمتر است.کشور اسپانیا حتی در کویرهایش نیز به زیتون کاری پرداخته است و امروزه یکی از صادرکنندگان عمده زیتون و روغن زیتون در جهان است.

روغن زیتون فرآورده‌ای است که ابتدا یونانیان آن را تولید می‌کردند و این روغن برای آن‌ها منشاء ثروت محسوب می‌شده است.
نحوه‌ی استفاده از روغن زیتون بسیاری از مردم تصور می‌کنند که این روغن را فقط می‌توان به همراه سالاد استفاده کرد اما باید گفت که در صورت درست مصرف کردن، حوزه‌ی مصرفی این روغن بسیار گسترده تر می‌باشد.

 اگر مایلید که از این روغن برای سرخ کردن استفاده کنید، سعی کنید حتماً نوع تصفیه شده آن که نقطه دود بالایی دارد استفاده شود، زیرا به راحتی نمی‌سوزد
. اگر برای سرخ کردن به درجه حرارت‌های بالا نیازمندید بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید و بعد به آن روغن زیتون خالص بیفزایید و در این صورت مطمئن باشید که روغن زیتون تمام خواص خود را حفظ می‌کند.

 به شما توصیه می‌شود که این روغن را وارد رژیم غذایی روزانه‌تان کنید، زیرا این روغن جذب غذا نشده و غذا را ترد و خوشمزه تر می‌کند
.عواملی که در کیفیت روغن زیتون بکر در کارخانه‌ها نقش دارد:مهم‌ترین عامل زمان است به این منظور فاصله چیدن زیتون تا روغن گیری نباید بیش از 12ساعت به طول انجامد.بسته‌بندی نامناسب در کارخانه‌ها نیز می‌تواند نگهداری این گونه روغن زیتون‌ها را با مشکل روبرو سازد مثلاً اگر در ظروف فلزی نامناسب نگهداری شود، باعث انتقال بوی فلز و زنگ‌زدگی به روغن می‌گردد./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.