سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنجان/

سرد کردن گوشت، مانع انتقال بیماری دام به انسان

سرد کردن گوشت مانع انتقال بیماری‌های مشترک با منشا دامی به انسان می شود.

معاون فنی اداره‌کل دامپزشکی استان زنجان در گفت وگوبا خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان با اشاره به اینکه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام با منشا دامی از سه طریق به انسان منتقل می‌شوند،گفت: این بیماری‌ها به صورت مستقیم، غیرمستقیم و یا با واسطه منتقل می‌شوند.

پهلوانی از کنترل سالانه دامداری‌های صنعتی موجود در سطح استان زنجان برای مبارزه با بیماری‌های سل و تب مالت خبر داد و افزود: دام‌های این دامداری‌ها سالی دو بار تست و دام‌های آلوده با پرداخت غرامت حذف می‌شوند.

وی میزان وجود بیماری‌های سل گاوی و تب مالت را در دامداری‌های استان زنجان بسیار کم و در حد صدم درصد اعلام کرد و گفت: این آمار از میانگین کشوری پایین‌تر است.

معاون فنی اداره‌کل دامپزشکی استان زنجان، با اشاره به وجود بیش از 800 عامل مشترک بیماری بین انسان و دام تصریح کرد: سرد کردن گوشت دام، اصلی‌ترین مانع انتقال بیماری دامی به انسان محسوب می‌شود.

پهلوانی، تعداد کشتارهای روزانه را در کشتارگاه صنعتی زنجان 40 تا 50 رأس دام بزرگ و 40 تا 45 دام کوچک اعلام کرد و ادامه داد: ظرفیت اسمی این کشتارگاه 1000 دام کوچک و 300 دام بزرگ است./س
برچسب ها: گوشت ، مانع ، بیماری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.