سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف فست فود خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي دهد

مصرف فست فود ها در بين مردم رواج يافته است، فست فودها حاوي نيتريت و نيترات هستند كه بر اثر مصرف زياد اين نوع تغذيه شانس ابتلا به سرطان معده و روده را بيش از پيش افزايش می یابند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، متخصص راديوتراپي و انكولوژي دانشگاه علوم پزشكي بندرعباس ضمن بیان مطلب گفت: سرطان يعني رشد، تكثير و گاهي انتشار غير طبيعي سلولهاي بدن، درحالت طبيعي سلول هاي بدن طبق قاعده اصلي تكثير مي شوند اما در سرطان ها تكثير و رشد سلولي بدون قاعده و قانون صورت مي گيرد به طوري كه براي سلول هاي طبيعي بدن مزاحمت ايجاد مي كنند.
 
دكتر امين شفي زاد افزود: يك سلول طبيعي ممكن است بدون هيچ دليل واضحي به يك سلول سرطاني تبديل شود، ولي در اغلب موارد، تبديل در اثر مواجهه مكرر با مواد سرطان زا مانند الكل و دخانيات صورت مي گيرد.
 
وی در ادامه اضافه كرد: امروزه مصرف فست فود ها در بين مردم رواج يافته است، فست فودها حاوي نيتريت و نيترات هستند كه بر اثر مصرف زياد اين نوع تغذيه شانس ابتلا به سرطان معده و روده را بيش از پيش افزايش مي دهند.
 
این متخصص راديوتراپي و انكولوژي كاهش فعاليتهاي بدني و افزايش وزن بدن را از عوامل برخي سرطان ها نام برد و خاطر نشان كرد: بيماري هايي همچون ديابت و افزايش فشار خون به مراتب خطرناك تر از سرطان هستند، ديابت و بيماري افزايش فشار خون  عوارضي همچون نارسايي كليه، از بين رفتن اعصاب و بيماري قلبي و سكته هاي مغزي را به همراه دارد./عط
برچسب ها: فست فود ، سرطان ، فشارخون ، کلیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.