به گزارش خبرنگار
بهداشت و درمان باشگاه
خبرنگاران، تحقيقات نشان مي دهد که اشخاص بنا بر نوع کربوهيدرات، پروتئين و چربي
مصرفيشان، موقت يا پايدار بودن کاهش وزن خود را نيز تعيين مي کنند.
با کاهش مقدار کالري هاي مصرفي براي کاهش وزن،
در مرحله بعد نوع و ويژگي کالري که مصرف مي شود تعيين کننده دوام لاغر شدن خواهد
بود.
اين تحقيق به صورت يک دوره 7 ماهه فشرده کاهش
وزن روي 21 نفر نشان داد که رژيم غذايي سنتي کم چرب، سوخت و ساز بدن را کم تر و
تنبل تر از يک رژيم با ميزان پروتئين بالا خواهد کرد و اين موضوع در سخت ترين بخش
رژيم کاهش وزن که حفظ کاهش سطح چربي است، بسيار مهم است.
اين تحقيقات اين نظريه را که مقدار کالري مصرفي
مهم نبوده و تنها نوع غذاي مصرفي در کاهش وزن مهم است را تقويت مي کند چراکه کيفيت
کالري بر مقدار مصرف آنها مؤثر است./ط