سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه كنيم كه نوزادمان كم وزن به دنيا نيايد؟

سبزي به علت دارا بودن اسيد فوليك باعث جلوگيري از نقص لوله عصبي در جنين شده و از تولد نوزاد نارس و كم وزن جلوگيري مي كند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از  وب دا، دكتر صفوي متخصص تغذيه با اشاره به خاصيت آنتي اكسيدان سبزي ها اظهار داشت: سبزي علاوه بر دارا بودن ويتامين، حاوي آنتي اكسيدان است. آنتي اكسيدان مانند ويتامين  C و يا بتاكاروتن در سبزي و ميوه مي تواند كيفيت شير مادر را بهبود ببخشد و مانع از عفونت شير و سينه مادر مي شود.

وي در خصوص شيوه صحيح پخت سبزي در دوران بارداري و شيردهي گفت: در اثر حرارت سبزي، مقداري آب توليد مي شود و ويتامين هاي سبزي جذب آن مي شود در هنگام مصرف سبزي پخته بايد علاوه بر محتواي سبزي از آب آن نيز استفاده شود و استفاده سبزي پخته شده به تنهايي خواصي نخواهد داشت.

دانشيار دانشگاه علوم پزشكي اصفهان تصريح كرد: مادران شيرده يا باردار كه دچار اضافه وزن هستند بهتر است سبزي را قبل از غذا به عنوان سالاد استفاده كنند زيرا سبزي به علت كالري اندكي كه داراست حجم معده را مي پوشاند و مانع از افزايش وزن آنها مي شود و در خانم هاي با وزن متعادل بهتر است سبزي را روي غذا و يا همراه غذا استفاده كنند كه اين امر مانع از كمبود كالري در آنها مي شود. /عط
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.