مدیرکل بهزیستی استان فارس در این مراسم با بیان اینکه در بهزیستی رسیدن به خدا هموارتر است ضمن تقدیر از سازمان بهزیستی کشور، عنوان کرد: از داوران فرهیخته و اندیشمند و کارگردانان هنرمند سپاسگزارم که در این جشنواره به خلق لحظات امیدبخش پرداختند.
محمدرضا هوشیار با ارج نهادن حضور مدیران کل بهزیستی استانهای حاضر در جشنواره، افزود: هنر شاهراه توانمندسازی است، زیرا در تئاتر شاهد افزایش اعتماد به نفس و حتی تغییر سبک زندگی هستیم.
رییس این دوره از جشنوارهی تئاترِ افراد دارای معلولیت با بیان اینکه نقش آفرینی گاهی مدتها درمان را جبران میکند، افزود: تئاتر بهترین فرصت برای بیان حقوق افراد دارای معلولیت است و زیباتر زمانی است که ضمن تغییر نگرش در افراد جامعه تغییر نگاه در فرد دارای معلولیت نیز رقم بخورد.
محمدصادق جعفری معاون توانبخشی بهزیستی استان فارس و دبیر دهمین جشنواره منطقهای تئاتر افراد دارای معلولیت خلیج فارس نیز گزارشی از روند برگزاری داد و گفت: فراخوان این جشنواره نیمه شهریور ۱۴۰۳ در استانهای هدف انتشار یافت که هفتاد نمایشنامه به دبیرخانه ارسال شد.
به گفته او، در جریان جشنواره خلیج فارس ۳۳ نمایش بازبینی شد که دوازده اثر به بخش رقابتی راه یافت.
او افزود: برای اولین بار یک بخش پژوهشی به جشنواره افزوده شد که در آن ۶ اثر مورد ارزیابی قرار گرفت و امیدواریم در دورههای آیندهی جشنواره نیز ادامه یابد.
در پایان دهمین جشنواره منطقهای تئاتر افراد دارای معلولیت خلیج فارس نمایشهای «داماهی» از استان هرمزگان، «ناخدا لیدی» از استان بوشهر و تئاتر خیابانی «خانه خیابان گلشن» از استان خوزستان به جشنواره تئاتر فجر راه پیدا کردند و تئاتر «دالپا و راز مردوک» به کارگردانی شهرزاد بداغی بعنوان برگزیده جشنواره از استان فارس راهی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شد.