معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: ۷۶۶ شعبه اخذ رأی برای استان در انتخابات پیش رو مشخص شده است.

طالبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در سیزدهمین جلسه ستاد انتخابات استان که با حضور فرمانداران شهرستان‌ها برگزار شد گفت:در استان ۷۶۶ نقطه برای اخذ رأی مشخص شده است که از این تعداد ۴۱۱ شعبه ثابت و ۳۵۵ شعبه سیار خواهد بود. 

او به بررسی تجهیزات احراز هویت الکترونیک رأی دهندگان از سوی فرمانداری‌ها اشاره کرد و افزود: در همه شهرستان‌ها عوامل اجرایی برای شعب اخذ رأی ذخیره داشته باشند و بررسی انجام شود که افرادی که در روز انتخابات به عنوان عوامل اجرایی حضور دارند نسبت فامیلی با کاندید‌اها نداشته باشند.

طالبی اظهار کرد: همراهی و پیگیری مشکلات مردم از سوی نمایندگان مستقر در مجلس شورای اسلامی در قانون ممانعتی ندارد و جرم تلقی نمی‌شود و همانند سابق می‌توانند پیگیری‌های لازم حوزه انتخابیه خود را انجام دهند.


بیشتر بخوانید


حیرانی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان هم گفت: انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اولین انتخاباتی خواهد بود که در آن قانون شفافیت منابع مالی داوطلبان انتخابات اجرایی خواهد شد.

او افزود: هر گونه فعالیت تبلیغاتی داوطلبان خارج از مهلت مقرر جرم است و مرتکب به مجازات محکوم می‌شود.

حیرانی با اشاره به ماده ٧۵ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس این ماده ائمه جمعه دائمی و موقت، کارکنان نیرو‌های مسلح، رئیس و اعضای هیأت‌های نظارت، هیأت‌های اجرایی و ستاد انتخابات، فرماندار، بخشداران، شهرداران و معاونان و مشاوران آن‌ها و بازرسان و سایر متصدیان امور اجرایی و نظارتی انتخابات در طول مدت مسئولیت در فرایند انتخابات موظفند در ساعات و محیط اداری و غیر اداری بیطرفی کامل را حفظ کرده و نمی‌توانند به نفع یا به ضرر نامزد‌ها و احزاب و گروه‌های سیاسی در انتخابات و مواضع آن‌ها اقدام یا اعلام نظر کنند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی بیان کرد: کارکنان دستگاه‌های اجرایی در ساعت‌های اداری حق تبلیغ برای یک نامزد یا علیه وی را ندارند و در خارج از وقت اداری هم بدون استفاده از عنوان و جایگاه اداری و به‌عنوان یک شخص حقیقی می‌توانند تبلیغات کنند.

برچسب ها: صندوق رأی ، اخذ رأی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.