مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: پارسال ۴۰ هزار و ۸۰۰ طرح اشتغال‌زا در سراسر کشور مورد حمایت این صندوق قرار گرفت.

نعمت‌الله رضایی در بازدید از طرح‌های صنعتی شهرستان فارسان، اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید در راستای حمایت از طرح‌های اشتغال‌زا در سراسر کشور با اولویت روستا‌ها و مناطق محروم اقدامات خود را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه عمده حمایت صندوق از طرح‌های کوچک و خرد است، افزود: پارسال ۴۰ هزار و ۸۰۰ طرح اشتغال‌زا در سراسر کشور مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار گرفت.

رضایی اضافه کرد: شش هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به این طرح‌ها اختصاص داده شد و توانست ۱۰۶ هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد کند.

وی گفت: امسال برای ۷۰ هزار طرح اقتصادی در سراسر کشور ۱۴ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

رضایی اظهار داشت: پارسال یک‌هزار و ۴۷۰ طرح اقتصادی در چهارمحال و بختیاری مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار گرفت و منجر به ایجاد دو هزار فرصت شغلی شد.


بیشتر بخوانید


وی تصریح کرد: پیش‌بینی شده است که امسال دو هزار و ۵۰۰ طرح اقتصادی با پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان در چهارمحال و بختیاری مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار گیرد و اشتغال سه هزار نفر را فراهم کند.

رضایی ادامه داد: عمده فعالیت صندوق کارآفرینی امید حمایت از تولید و مهار تورم است و چنانچه منابع جدیدی اضافه شود تا حد امکان وام‌های ضروری نیز به مردم پرداخت می‌شود.

حمایت صندوق کارآفرینی امید از هزار طرح اشتغال‌زا در استان

پژمان نوروزی گفت: پارسال هزار و ۷۲۶ طرح در استان با دو هزار و ۲۵۶ میلیارد ریال اعتبار و اشتغال‌زایی دو هزار نفر، مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار گرفت.

وی افزود: طرح‌هایی که راکد، نیمه‌راکد یا غیرفعال هستند بررسی شده است و به هر کدام ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت می‌شود.

۶ طرح صنعتی در جونقان برای ۱۲۰ نفر شغل ایجاد می‌کند

هادی صالحی فرماندار فارسان گفت: پارسال ۴۰ مجموعه صنفی در شهرستان فارسان با کمک صندوق کارآفرینی امید به فعالیت پرداختند و اقدامات خوبی در سطح شهرستان رقم خورد.

وی اضافه کرد: شش طرحی که در شهرک صنعتی جونقان بازدید شد برای ۱۲۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می‌کند که در حال حاضر مشکلاتشان برطرف شده و در سیر جذب اعتبارات قرار گرفته‌اند و تا دو ماه آینده فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

صالحی با اشاره به اینکه طرح‌های گردشگری مورد حمایت خوبی قرار می‌گیرند، اظهار داشت: حمایت از سایر صنوف نیز با توجه به اعتبارات موجود انجام می‌شود.

گفتنی است؛ مسئولان با حضور در شهرک صنعتی شهرکرد، فاز دوم مجتمع چاپ کتیبه را افتتاح کردند. حجم تولید این مجتمع سالانه ۱۵۰ تن است و زمینه اشتغال ۲۱ نفر به صورت مستقیم و ۴۰ نفر به صورت غیرمستقیم را فراهم کرده است.

سهم آورده نقدی در این طرح دو میلیارد ریال است و ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات نیز از دریافت کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار