عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی استان گفت: نگاه مدیران به مناسب سازی شهری باید از حالت اداری به حالت وجدانی تغییر یابد.
او افزود: ارزیابی مدیران دستگاههای اجرایی در خصوص مناسب سازی، تنها سالی یکبار در جشنواره شهید رجایی رقم میخورد که ظرفیت بالایی محسوب نمیشود.
عباس زاده با تأکید بر اینکه حادثه در کمین است و معلولیت ممکن است هر لحظه برای هر کسی اتفاق بیفتد، اظهار کرد: مدیران میتوانند با بهره گیری از ظرفیتهای موجود، فضای دستگاه اجرایی تحت مدیریت خود را مناسب سازی کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: بر اساس گزارشهای موجود تنها دو و نیم درصد از ساختمانهای استان مناسب سازی شده که این مهم نشانگر آن است که در این خصوص باید کارهای بیشتری انجام شود.
او ادامه داد: بر اساس میانگین کشوری ۲۲ در هزار نفر در سطح کشور نیازمند خدمات مناسب سازی هستند، اما در خراسان جنوبی از هر ۳۶ در هزار به این امکانات نیاز دارند که از آمار کشوری نیز بالاتر است.
عباس زاده با بیان اینکه در خصوص نحوه واگذاری زمین به جانبازان و معلولین واجد شرایط نهضت ملی مسکن، در شورای مسکن استان تصمیم گیری می شود، بیان کرد: این امکان وجود دارد که در شهرهای بیرجند و قاین که این طرح به صورت طبقاتی در حال اجراست نیز در صورت تأمین زمین توسط اداره کل راه و شهرسازی، در قالب گروههای ساخت و به صورت مناسب سازی شده، زمین در اختیار افراد واجد شرایط قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: اطلاعات آماری افراد مشمول که در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند باید توسط اداره کل بهزیستی به تفکیک شهرستانی در اختیار اداره کل راه وشهرسازی قرار گیرد.
او به اجرای شهر بدون مانع به صورت پایلوت در فردوس و بشرویه اشاره کرد و ادامه داد: شهر بدون مانع بر اساس برنامه زمان بندی و توسط دو شهردار در شهرهای فردوس و بشرویه درحال اجراست که لازم است شهرداران نتایج فعالیت هایشان را در قالب بندهای عملکردی به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری برای اجرا به سایر شهرداریها اعلام کنند.
عباس زاده افزود: جلسه آینده شورای فنی استان به مناسب سازی اختصاص دارد تا بر اساس مصوبات این شوراها، دستگاههای اجرایی در اجرای مواد قانونی مناسب سازی پیوستها را در نظر بگیرند.