معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۱ کیلوگرم است.

ابراهیمی گفت: بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان که از اواخر سال ۱۳۹۹ آغاز و تا نیمه پارسال اثرات منفی آن ادامه داشت منجر به کاهش جوجه ریزی در واحد‌های گوشتی شده است.

او گفت: افزایش مدت زمان فعالیت‌های بهداشتی و ضدعفونی واحد‌های پرورش مرغ باعث افزایش فاصله بین جوجه ریزی شده است.

ابراهیمی گفت: پارسال ۳۴ میلیون و ۱۳ هزار و ۳۰۱ قطعه جوجه ریزی شده که این آمار در سامانه سماصط نیز ثبت شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۶۳۴ واحد مرغداری در استان فعال است.

او گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان جنوبی ۲۱ کیلوگرم در هر سال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.