آموزش طبخ یک كوفته مغزدار تركيه‌ای به نام ايچلی كوفته + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه ايچلی كوفته را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت ايچلی كوفته دعوت کرد.

برای تهیه این کوفته خوش طعم احتیاج داریم به:

بلغور گندم ریز ۲۰۰ گرم، آب جوش ۲۰۰ گرم، آرد ایرمیک ۵۰ گرم، آرد گندم یک چهارم پیمانه، تخم مرغ یک عدد، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

مواد میانی:

گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم، پیاز یک عدد نگینی، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به مقدار لازم، جعفری ساطوری
یک قاشق غذاخوری، گردو نگینی خرد شده یک چهارم پیمانه

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ايچلی كوفته را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.