برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت ايچلی كوفته دعوت کرد.
برای تهیه این کوفته خوش طعم احتیاج داریم به:
بلغور گندم ریز ۲۰۰ گرم، آب جوش ۲۰۰ گرم، آرد ایرمیک ۵۰ گرم، آرد گندم یک چهارم پیمانه، تخم مرغ یک عدد، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
مواد میانی:
گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم، پیاز یک عدد نگینی، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به مقدار لازم، جعفری ساطوری
یک قاشق غذاخوری، گردو نگینی خرد شده یک چهارم پیمانه
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ايچلی كوفته را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید