برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سنگاسين حلوا دعوت کرد.
برای تهیه این حلوای گیلانی خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد برنج تازه نیم کیلو، شیره انگور (دوشاب) یا دوشاب اربه ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم، پودر برگ درخت نارنج یا پرتقال و لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری، کره یا روغن جامد ۵۰ تا ۷۰ گرم، مغز گردو بو داده شده (تست شده و خرد شده) به میزان لازم، پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری، پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سنگاسين حلوا یا حلوای سنگی گیلانی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید