به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سینه مرغ پر شده دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
سینه مرغ 2 عدد، ریحان 1 دسته، روغن زیتون 150 میلی لیتر، پنیر مازارلای توپی 5 تا 10 عدد، پنیر پارمسان 50 گرم، نمک، فلفل سیاه به میزان لازم، گردو 5 عدد، ورق بیکن 5 عدد، گوجه گیلاسی 10 عدد، عصاره یا استاک مرغ 1 لیتر، سیر 3 حبه، نان پیاباتا به دلخواه
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت سینه مرغ پر شده با مازارلای توپی و سس پستو را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/