به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک زردآلو و بادام را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
شکر...... ۲ قاشق سوپخوری
پرک بادام....... ۲۵ گرم
برگهی زردآلو .... ۴۰۰ گرم
کره..... ۲۲۵ گرم
شکر ریز..... ۲۲۵ گرم
تخممرغ...... ۴ عدد
آرد..... ۲۰۰ گرم
بیکینگپودر.....۱ قاشق چایخوری
اسانس بادام.... یکدوم قاشق چایخوری
زردآلوی خشک خرد کرده..... ۵۰ گرم
عسل.... ۳ قاشق سوپخوری
پرک بادام برشته.....۴ قاشق سوپخوری
روشتهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید و قالبی را به قطر ۲۰ سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. شکر و پرک بادام را روی کاغذ بپاشید و زردآلو را رویش بچینید و کنار بگذارید. آنگاه کره و شکرریز را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخممرغها را یکی یکی بیافزائید و مخلوط کنید. حالا آرد، بیکینگپودر، اسانس بادام و زردآلوی خشک را درون مایه بریزید و خوب مخلوط کنید. اکنون مایهی فراهم کرده را در قالب، روی زردآلوها بریزید و صاف کنید. اینک قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی ۱ ساعت کیک را بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را روی پنجرهی سیمی برگردانید و با دقت کاغذ را از آن جدا کنید. سپس عسل را گرم کنید و روی کیک بمالید و پرک بادام برشته را رویش بپاشید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/