طرز تهیه کوفته نخودچی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه کوفته نخودچی را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت کوفته نخودچی یا قرمزه کوفته که متعلق به شهر زیبای اصفهان  است، دعوت کرد.
برای تهیه این کوفته خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت چرخ کرده و بدون چربی 300 گرم، آرد نخودچی نصف پیمانه، نمک و فلفل به میزان لازم، زردچوبه یک قاشق چای خوری، نعناع خشک 2 قاشق مرباخوری، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، آب 2 لیوان، پیاز متوسط خرد شده یک عدد، پیاز متوسط رنده شده یک عدد

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تهیه کوفته نخودچی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.