در گزارش زیر طرز تهیه پودینگ پرتقال؛ دسر برزیلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پودینگ پرتقال؛ دسر برزیلی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مـواد لازم برای ۴ نفر

تخم‌مرغ ۶ عدد
آب پرتقال تازه ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان 
گردو ۸ عدد

طـرز تـهـیـه
* ابتدا فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملاً گرم شود.
* در ظرفی بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با همزن برقی بزنید تا به صورت مایعی یک دست درآید.
* آن را در قالب بریزید و در فر بگذارید و اجازه دهید تا رویش طلایی شود، حالا می‌توانید آن را از فر خارج و با تکه‌های پرتقال تازه و گردو سرو کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.