معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: سالانه ۱۵ هزار و ۵۰۹ تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،  ابراهیمی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: طی یک سال گذشته ۵۶هزار و  ۹۸۶ تن گوشت سفید و   ۱۵هزار و ۵۰۹ تن گوشت قرمز در استان تولید شد.

او افزود: سالانه ۱۲۸ هزار تن شیر، ۸۹۱ هزار  و ۲۶ هزار تن تخم مرغ و ۲۷۳ هزار تن عسل تولید می‌شود .

ابراهیمی اظهار کرد: تعداد دام سبک استان یک میلیون و ۹۲۲ هزار و ۸۰۰ رأس و تعداد دام سنگین بیش از ۹۸۵ هزار رأس است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به این پارسال هزار و ۴۶۶ تن پشم در استان تولید شده است تصریح کرد: ۲۰ درصد از پشم تولیدی در داخل استان مصرف می‌شود و ۸۰ درصد باقی مانده به خارج از استان ارسال می‌شود.

او با اشاره به این که میانگین تولید پشم به ازای هر رأس دام ۱/۳ کیلوگرم است ادامه داد: ۲۰ درصد از پشم تولید شده استان در حوزه صنایع دستی مصرف می‌شود.

ابراهیمی با اشاره به این که کارخانه فرآوری پشم در استان وجود ندارد بیان کرد: باید تمهیدات لازم در زمینه فرآوری پشم در خراسان جنوبی فراهم شود.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.