به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، آذری نصرآباد مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی مخابرات گفت: پس از کرونا استفاده مردم حتی در نقاط روستایی از اینترنت بیشتر شد، و از این رو تقاضای تلفن ثابت نیز در این مدت افزایش داشته است.
او با اشاره به اینکه از اسفند پارسال تا فروردین امسال ۱۵ سایت جدید تلفن همراه در استان راهاندازی شده است، افزود: در این مدت ۳۷۰ مدرسه روستایی استان به صورت رایگان به شبکه اینترنت متصل شدند.
آذری نصرآباد ادامه داد: فاز اول فیبر رسانی به روستاهای استان در روزهای آینده به اتمام میرسد و امید است برای فاز دوم امسال سهمیه خوبی را با توجه به وسعت استان اخذ کنیم.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی افزود: امروز روستاهای استان از سرویسهای نسل سوم و چهارم برخوردار میشوند و پروژه فیبررسانی به روستاها نیز در دستور کار قرار گرفته است.
او اظهارکرد: پارسال علاوه بر بیرجند، شهرهای قاین و فردوس نیز از فیبرنوری برخوردار شدند و اکنون امکان ارائه سرویس در برخی مناطق شهر بیرجند برای منازل فراهم شده است.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی با بیان اینکه تقاضا برای سرویس فیبرنوری در استان افزایش یافته است، گفت: پنج هزار و ۳۷۶ خط تلفن مشترکان در استان به منظور ارتقای خدماترسانی ارتباطات نوین به شهروندان به شبکه فیبرنوری پیوسته است.
آذری نصرآباد افزود: برای توسعه ارتباطات تنها برای سه شهرک امیرآباد، حاجی آباد و چهکند بیش از ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
او گفت: پیک ترافیک مصرفی استان قبل از شیوع کرونا ۳.۵ گیگابایت بر ثانیه بود که در روزهای کرونایی به ۱۸ گیگابایت بر ثانیه رسید، لذا با مشکل مواجه نشدیم.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی با بیان اینکه امکان تجهیز اینترنت خانگی به VDSL در سراسر استان وجود دارد، افزود: فرآیند تکمیل زیرساختها در مراکز مخابراتی برای ارائه VDSL به مشتریان به صورت شبانهروزی در حال انجام است.
آذری نصرآباد با بیان اینکه ظرفیتسازی اینترنت VDSL در شهرستانهای سربیشه، طبس، قاینات و زیرکوه در دست اقدام است، گفت: تعویض مودم ADSL به مودم VDSL از دیگر خدمات شرکت مخابرات برای مشتریان است که بدون هیچ هزینهای برای مشترکان مخابرات انجام میشود.
انتهای پیام / ط ا