به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بورک برنج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد به مقدار لازم
نمک۱ قاشق چای خوری
آب۱/۲ پیمانه
شیر۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
مواد میانی:
نمک ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۲ عدد
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته دم میکنیم. پیازها را خرد کرده و در روغن یا کره کمی تفت میدهیم تا طلایی شود.
گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود. برنج پختهشده را به این مایه افزوده و هم میزنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش میکنیم.
در ظرف دیگری تخممرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و آرد را کم کم افزوده و هم میزنیم. مجددا آرد میریزیم و ادامه میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. (مقدار آرد راتا جای که خمیر به دست نچسبد بریزید.)
از خمیر چانههایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز میکنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبهها را با دست فشرده میکنیم و شکل میدهیم و آن را در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/