در این مطلب روش تهیه کیک شیره خرما و ارده آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیره خرما استفاده‌های زیادی دارد و می‌توان از این شیره خوشمزه در کیک هم استفاده کرد. به همین منظور در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیره خرما و ارده که طرفداران زیادی دارد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۵ عدد تخم مرغ
۳۰ گرم کره
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱/۲ پیمانه ارده
۱ پیمانه شیره انگور
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱/۲ پیمانه گردو


بیشتربخوانید


دستور تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها رو با کمی وانیل چند دقیقه هم زده تا کرم رنگ و حجیم بشن.
کره که حتما از قبل به دمای محیط رسیده رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. ارده و شیره رو اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
نیمی از گردو‌های خرد شده رو اضافه می‌کنیم و با قاشق فقط کمی مخلوط می‌کنیم.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کرده و چند ثانیه با همزن مخلوط می‌کنیم.
داخل قالب رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار می‌دیم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۰۸:۴۸ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰
فکرکنم بقیه گردوهاروروی کیک پخش میکنیم.ممنون ازدستورکیک خوشمزه
United States of America
ناشناس
۱۸:۴۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
بقيه گردوها را در جا ميل مى كنيم