به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه تارت استوایی را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
کره ۹۵ گرم
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
پودر شکر ۶۵ گرم
پودر فندق ۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱۸۰ گرم
کمپوت میوههای استوایی ۳۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه کرم انبه:
نشاستة ذرت ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۱۱۵ گرم
آب انبه ۲۵۰ میلی لیتر (یک پیمانه)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه:
کره، نمک و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه فندق و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود خمیر را اندکی ورز دهید و در کیسه نایلونی قرار دهید و در حدود ۴۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۴ میلیمتر باز کنید و آن را در قالبهای چرب کرده تارتلت قرار دهید. روی خمیرها چنگال بزنید تا هنگام پختن در فر، خمیر بالا نیاید.
آنگاه قالبهای تارتلت را در سینی بچینید و تارتلتها را در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید. پس از ۱۰ دقیقه، تارتلتها را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی خنک نمائید.
سپس داخل تارتلتها را با کرم انبه پر کنید و با میوه بیارائید.
روش تهیه کرم انبه: نشاسته و آرد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه شکر و آب انبه را افزوده و مخلوط کنید تا نشاسته حل شود.
سپس زرده تخم مرغها را بیافزایید و هم بزنید. حالا این مخلوط را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/