به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه بورک کدوحلوایی تند آشنا کنیم.
مواد لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد کوچک
سیر: ۱ حبه
کدو حلوایی مکعبی خرد شده: یک پیمانه
نخود فرنگی پخته: نصف پیمانه
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
زنجبیل: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل: ۱ قاشق چایخوری
نعنا تازه ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا: به تعداد لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
۱- خب اول از همه تو ماهیتابه روغن زیتون میریزیم وقتی کمی گرم شد پیاز نگینی ریز خرد شده و سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم تا نرم بشه، ولی نباید تغییر رنگ بده.
۲- بعد زنجبیل، نمک، فلفل و کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و با یه کوچولو آب اجازه میدیم بپزه و کدو نرم بشه.
۳- بعد از اینکه کدوها پخت نخود فرنگی، پنیر خامهای و نعنا رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تو این مرحله اگه موادتون آب داشت صبر کنید تا آبش کامل کشیده بشه. مایه مون رو کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه.
۴- ورقههای خمیر یوفکا رو با کره ذوب شده چرب کنید و کمی تخم مرغ زده شده رو با برس روش بکشید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از موادمون که حتما باید خنک شده باشه تو خمیر میزاریم و رول میکنیم.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/