در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع سالاد افغانی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد افغانی  را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز:

▪ نصف فنجان پسته
▪ نصف فنجان بادام پوست کنده
▪ نصف فنجان گردوی و پوست کنده
▪ نصف فنجان کشمش سیاه
▪ نصف فنجان کشمش سبز
▪ نصف فنجان زردآلو
▪ نصف فنجان گیلاس (خرد شده)
▪ یک فنجان شکر
▪ یک قاشق غذاخوری گلاب
▪ زمان لازم: ۳۰ دقیقه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن‌ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغز‌ها خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را جدا کنید.
کشمش و زردآلو را بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن‌ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.
پس ازمدتی مواد را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا هرگاه که خواستید آن را خنک میل کنید.

منبع:روزنامه ایران

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار