به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فلفل هالوپینو یکی از خوش طعمترین انواع فلفل در دنیا است که طعم و عطر فوق العادهای دارد و اضافه کردن آن به غذا به طرز شگفت انگیزی موجب خوشمزه شدن آن میشود. ترکیب طعم مرغ با فلفل هالوپینو برای درست کردن یک ساندویچ ایده بینظیری است که قصد داریم در ادامه به شما آموزش دهیم. در این مقاله میتوانید ۲ روش طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو خوشمزه که یک نوع برگر مرغ دست ساز خانگی به صورت گریل است را درادامه یاد بگیرید.
روش اول طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو
مواد لازم برای ۴ ساندویچ
پیاز رنده شده: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
پنیر چدار رنده شده: ۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار
گشنیز تازه خرد شده: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
سیر: ۲ حبه
فلفل هالوپینوی میکس شده: ۲ قاشق چای خوری
زیره آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۳/۴ قاشق چای خوری
فلفل آسیاب شده: ۱/۴ قاشق چای خوری
سینه مرغ: حدود ۷۰۰ گرم
نان همبرگری: ۴ عدد
پیاز قرمز خرد شده، کاهو، خیار شور، گوجه و سس: به مقدار لازم
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو باید سینه مرغ خرد شده را داخل غذاساز یا میکسر بریزید تا کاملاً چرخ شود. سپس مرغهای له شده را در یک کاسه بریزید و پیاز رنده شده، پنیر چدار رنده شده، گشنیز، سیر، فلفل هالوپینوی میکس شده، زیره، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. سپس یک دستکش بزنید و مواد را با دست خوب ورز دهید تا با هم مخلوط شوند. حال یک ماهیتابه گریل یا هر نوع ماهی تابهای که در دسترس دارید را با شعله ملایم روی گاز قرار دهید. سطح ماهیتابه را با کمی روغن چرب کنید. مواد ساندویچ مرغ را به ۴ قسمت تقسیم کنید. یک قسمت آن را بردارید و مثل همبرگر دست ساز گرد و پهن کنید و داخل ماهیتابه قرار دهید.
در این مرحله از طرز تهیه مرغ هالوپینو بعد از اینکه یک سمت برگر مرغ هالوپینو خوب سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شود. این کار را برای هر ۴ برگر انجام دهید. پخت هر طرف از برگر مرغ هالوپینو تقریباً ۸ دقیقه طول میکشد. بعد از آماده شدن مرغ آن را داخل نان همبرگر قرار دهید و به همراه سس، کاهو، گوجه و خیار شور میل کنید.
روش دوم طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو
مواد لازم برای ۴ عدد ساندویچ
نان فرانسوی بزرگ: ۱ عدد
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سینه مرغ شده پخته شده و ریش شده: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
آب ترشی هالوپینو: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
پنیر چدار رنده شده: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس مرغ را به همراه پیاز، ادویهجات و مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید تا پخته شود. حال مرغها را ریش ریش کنید تا برای ساندویچ مرغ هالوپینو از آن استفاده کنید. مقداری روغن زیتون داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید و آن را با شعله ملایم روی گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس نصف هالوپینوها را به صورت حلقهای برش بزنید و به روغن زیتون اضافه کنید. هالوپینو را برای ۱۵ دقیقه تفت دهید و زمانی که فلفل کمی نرم شد، شعله گاز را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید.
در دومین مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ و بعد از پختن مرغ و آماده شدن فلفل هالوپینو، باید در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای، پودر سیر و آب ترشی فلفل هالوپینو را با هم ترکیب کنید. مواد را با کمک همزن بزنید تا کاملاً سبک و یک دست شوند. حال نان فرانسوی را به ۴ قسمت تقسیم کنید و سپس مقداری از این سس پنیری را روی نانها بزنید. مقداری مرغ روی نان قرار دهید و روی هر مرغ یک قاشق پنیر چدار رنده شده و مقداری هالوپینوی تفت داده شده بریزید. حال ساندویچها را برای حدود ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شوند و پنیر کاملاً آب شود.
بیشتر بخوانید
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو
*برای درست کردن ساندویچ مرغ هالوپینو میتوانید از مرغ تکهای پخته شده یا مرغ سوخاری شده به جای مرغ ریش شده استفاده کنید.
*میتوانید این ساندویچ مرغ هالوپینو را با انواع سس قرمز، خردل و سفید میل کنید.
*اضافه کردن آب ترشی هالوپینو موجب خوش عطر شدن و طعمدار شدن سس ساندویچ مرغ هالوپینو میشود.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/