به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه خورشت قرمهسبزی آشنا کنیم.
قرمهسبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا میکند بهترین نوعش را درست میکند.
نسبت دقیق سبزیها در قرمهسبزی مهمترین قسمت این فوت و فن سبزی قرمهسبزی است که نسبت آن باید دقیق باشد:
مواد لازم:
تره: ۴۰۰ گرم
گشنیز: ۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم
جعفری: ۳۰۰ گرم
شنبلیه: ۵۰ گرم
برگ چغندر یا اسفناج: ۲۰۰ گرم
پیازچه: ۵۰ گرم
بیشتر بخوانید
نکته مهم: سبزیها نه باید درشت خرد شوند نه ریز؛ کاملا متوسط
نکته مهم: هنگام سرخکردن سبزی قرمهسبزی، ابتدا اجازه دهید تا سبزی آب بیندازد و وقتی آب آن گرفته شد روغن را اضافه کنید و بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید.
انتخاب دقیق گوشت
گوشت قرمهسبزی باید تکهای باشد؛ بنابراین از گوشت چرخکرده اصلا استفاده نکنید. اگر از گوشت گوسفندی و استخواندار استفاده کنید، قورمهسبزی خوشمزهتر میشود و سعی کنید گوشت قورمهسبزی را در اندازه بزرگ خرد کنید. گوشت قورمهسبزی باید با حرارت کم و پیاز فراوان در مدت طولانی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کاملاً سرخ و اصطلاحاً قورمه شود.
نکته مهم: سبزی قورمه را میتوان همراه با اضافه کردن آب به خورشت اضافه کرد؛ اما برای اینکه خاصیت و طعم سبزی بهتر حفظ شود، بهتر است بعد از یک الی ۲ ساعت از اضافه کردن گوشت و لوبیا به خورشت سبزی اضافه کنید.
چقدر لوبیا بریزیم؟
یکی دیگر از مهمترین قسمتهای قرمهسبزی، لوبیا است. لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و تازه آن است، لوبیاهایی است که میتوان در قرمهسبزی استفاده کرد. استفاده از این لوبیاها کاملا سلیقهای است و بهتر است لوبیا چیتی و قرمز را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. لوبیای سوم که تازه است، لوبیای درشتی است که در قرمهسبزی بسیار خوشمزه میشود. مقدار لوبیایی هم که ریخته میشود نه باید خیلی کم باشد نه خیلی زیاد.
جا افتادن قرمهسبزی
پخت کامل قرمهسبزی حداقل ۵ ساعت زمان میبرد، اما اگر از زودپز استفاده کنید، میتوانید همه مواد را باهم بریزید و ۲ ساعت زمان کافی است تا یک قرمهسبزی عالی و جا افتاده درست کنید.
نکته مهم: لیمو عمانی را حتما قبل از ریختن در خورشت، با چنگال سوراخ و در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
رب اضافه نکنید
در بعضی مناطق به خورش قورمهسبزی رب گوجهفرنگی اضافه میشود؛ اما این کار توصیه نمیشود، زیرا طعم رب گوجهفرنگی باقی مزهها را تحتالشعاع قرار داده و از بین میبرد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
اینا که گفتید روشهای متداول و مرسومیه که هر تازه کاری میدونه/ چاشنی هایی که خوشمزه اش میکنه مثل آلو بخارا مثل قره قوروت مثل پالپ لیمو ترش اینا رو هم بگیدیا ادویه هایی که به بهتر و خشمزه تر کردنش کمک میکنه مثل پودر تخم گشنیز
اینا رو میگن فوت وفن