به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، زهرا اباصلتی مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با طرح ملی بسیج ملی تغذیه سالم، گفت:
سرانه مصرف نمک بر اساس استانداردها پنج گرم در روز برای هر فرد تعیین شده است که این میزان هم اکنون در ایران ۱۲ گرم برآورد میشود.
او افزود: پیامد این وضعیت این است که ۱۹ درصد افراد ۱۵ تا ۶۰ ساله در خراسان رضوی به بیماری فشار خون مبتلا هستند.
مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با طرح ملی بسیج ملی تغذیه سالم ادامه داد: نمک مصرفی مختص به نمکی که روی غذا میپاشیم نیست چرا که بسیاری از مواد غذایی و میوهها خودشان نمک دارند.
اباصلتی ادامه داد: مصرف قند و شکر به طور استاندارد ۵۰ گرم برای هر فرد تعیین شده است که این میزان در بین ایرانیان به حدود ۶۶ گرم میرسد.
او تصریح کرد: افزایش مصرف شکر خطر ابتلا به دیابت را در بین افراد جامعه افزایش میدهد.
مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: مصرف روغن نیز ۳۵ گرم معادل ۲ قاشق غذاخوری برای هر نفر در روز طبق استانداردهای جهانی تعیین شده است که در ایران این میزان به ۴۶ گرم میرسد.
انتهای پیام//م.ج