به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به موادغذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی سالمندان در دوران کرونا اظهار کرد: انجام مراقبتهای تغذیهای در سالمندان به منظور افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس کووید -۱۹ از اهمیت ویژهای برخوردار است و به سالمندان توصیه میشود طی روز آب فراوان بنوشند و از منابع ویتامین C شامل انواع میوهها و سبزیها در رژیم غذایی خود استفاده و از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها اجتناب کنند.
وی ادامه داد: به دلیل کاهش جذب کلسیم و ویتامین D در بدن سالمندان توصیه میشود روزانه حداقل دو لیوان شیر یا معادل آن لبنیات مصرف کنند همچنین ضروری است که برای مصرف مکمل کلسیم و ویتامین D با پزشک خود مشورت کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: همزمان با افزایش سن، جذب ویتامین B۶ و B۱۲ در بدن کاهش پیدا میکند و لازم است این کمبود از طریق مواد غذایی شامل گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات سبوسدار جبران شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.
لاری با توصیه تغدیه ای به سالمندان اظهار کرد: سالمندان از نوشیدن چای یک ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا بهدلیل تاثیر آن در کاهش جذب آهن و از مصرف مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب، سرخ شده و پرنمک که موجب تحریک سیستم ایمنی بدن میشود، بهطور جدی خودداری کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/