به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حداقل یک یا دوبار در هفته میتوانیم این فرصت را به خودمان بدهیم که از غذاهای گیاهی لذت ببریم و رژیم غذایی سالمتری داشته باشیم. بسیاری از افراد تنها مخالفتی که با غذاهای گیاهی دارند، این است که سیر نمیشوند یا اگر هم سیر شوند، در طول روز گرسنگی به سراغ آنها میآید. چاره حل مسئله این است که مطمئن شوید غذایی که درست میکنید، مقدار زیادی فیبر، پروتئین، کلسیم و همچنین مقدار کافی چربیهای مفید را داشته باشد که شما را در طول روز سیر نگه دارد. پاستا عدس و نخود با سس ماست ایسلندی به خاطر داشتن حبوبات و پاستا و ماست ایسلندی مقادیر کافی از فیبر و پروتئین و کربوهیدرات را برای شما فراهم میکند و شما را سیر نگه میدارد. با طرز تهیه این پاستای خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
پاستا ۳۵۰ گرم روغن زیتون سه قاشق غذاخوری پیاز بزرگ، ریز خرد شده یک عدد نخود پخته شده ۳۵۰ گرم عدس پخته شده یک فنجان سیر رنده شده چهار حبه ماست ایسلندی یکونیم فنجان شیر غنی شده یکچهارم فنجان نصف یک عدد لیمو ترش نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم برگ نعناع خرد شده به مقدار لازم فلفل قرمز برای سرو
طرز تهیه پاستا عدس و نخود
مرحله اول
داخل یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی داخل آب جوش بریزید و مقداری نمک اضافه کنید و بپزید. یک چهارم فنجان از آب داخل قابلمه را نگهدارید سپس پاستا را آبکش کنید.
مرحله دوم
داخل یک تابه بزرگ دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. پیاز خرد شده را اضافه دهید و حدود ۱۰ دقیقه پیاز را تفت دهید تا طلاییرنگ شود. در حالی که مواد را مرتب هم میزنید نخود و عدس را اضافه کنید. حدود دو تا سه دقیقه مواد را هم بزنید و مخلوط نخود و عدس را داخل یک کاسه بریزید.
مرحله سوم
داخل همان تابه سیر رنده شده را با باقی روغن تفت دهید.
مرحله چهارم
یک کاسه بزرگ بردارید. ماست ایسلندی، سیر تفت داده شده، شیر، لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
آب پاستا را به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
پاستا را روی سس بریزید. سپس مخلوط عدس و نخود و پیاز را به آن اضافه کنید و مقداری فلفل قرمز روی سالاد بپاشید و آن را با مقداری سبزی مثل برگ نعناع یا جعفری و ریحان تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/