به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پذیرایی در مهمانیها و دورهمیها با فینگرفودهایی با طعمهای خوشمزه و در رنگهای مختلف کار جالب و در عین حال راحتتری است. کرپ اسفناج با پنیر پراتو، یکی از آن فینگرفودهای لذیذ است که میتوانید به راحتی درست کنید. با ما همراه باشید!
بیشتربخوانید
مواد لازم برای مایه داخل کرپ
اسفناج پخته و پوره شده۱۰۰ گرم تخم مرغ دو عدد شیر۳۰۰ میلیلیتر کره ذوب شده یک قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم آرد۱۵۰ گرمکره یا روغن مقداری برای چرب کردن تابه
طرز تهیه مایه داخل کرپ
مرحله اول
در ظرفی تخممرغ، شیر، اسفناج، کره و نمک را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را الک کنید و به تدریج به مایه اضافه و مخلوط کنید.
مرحله دوم
تابهای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کف آن را با مقدار کمی کره ذوب شده چرب کنید و اضافات روغن را با دستمال حولهای بگیرید.
مرحله سوم
یه ملاقه کوچک از مایه کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایه به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود. قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.
مرحله چهارم
کمی صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد؛ سپس به کمک کفگیر نان را از تابه جدا و مجددا از سمت دیگر در تابه قرار دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. تمام مایه را به همین ترتیب آماده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/