در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در این مقاله قصد داریم طرز تهیه گوجه شکم پر سولیکو را به شما آموزش دهیم. این غذا علاوه بر رنگ و لعاب و طعم بی‌نظیرش، به خاطر داشتن ویتامین a و c، اسید فولیک، بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین‌های گروه B در گوجه فرنگی، سرشار از خاصیت است.


بیشتربخوانید


مواد لازم برای تهیه گوجه شکم پر سولیکو
سوسیس فرانکفورتر (خرد شده) یک بسته نیم کیلوگوجه فرنگی فلفل دلمه‌ای (خرد شده) یک عدد پنیر پیتزا۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه گوجه شکم پر سولیکو

مرحله اول
ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سر گوجه فرنگی‌ها را برش دهید و داخل آن‌ها را به آرامی تخلیه کرده و کنار بگذارید. سر گوجه فرنگی‌ها را دور نریزید تا هنگام سرو کردن آن‌ها را روی دلمه‌ها قرار دهید

مرحله دوم
در یک ظرف، سوسیس فرانکفورتر سولیکو و فلفل دلمه ای‌های خرد شده، گوجه فرنگی‌های خارج شده، نصف پنیر پیتزا و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم
گوجه فرنگی‌های تخلیه شده را از مواد پر کرده و باقی مانده پنیر را روی سطح مواد بریزید. گوجه‌ها را داخل سینی فر بچینید و سینی را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. در این مدت هر چند دقیقه یک بار به فر سر بزنید.

مرحله چهارم
بعد از ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و منتظر بمانید تا دلمه‌ها کمی خنک شوند. دلمه‌ها را در ظرفی مناسب سرو کرده و سر گوجه فرنگی‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.