به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برزیل در کنار فوتبالش به پنیر و غذاهای جذابش هم معروف است. «پنیر پراتو» یکی از پنیرهای خوشمزهی برزیلی است.
در این مقاله قصد داریم با این پنیر یک پای مرغ برزیلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پای مرغ برزیلی
خامه ۱۰۰ گرم
سیر له شده یک حبه
شیر ۱۲۵ میلیلیتر
کره نرمشده ۵۰ گرم
پراتو رنده شده ۲۰۰ گرم
اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مرغ پخته و خرد شده ۶۰۰ گرم
ذرت کنسروی آبکش شده ۲۰۰ گرم
عصاره مرغ یا گوشت ۲۵۰ میلیلیتر
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
جعفری و گشنیز ساطوری شده ۴۰ گرم
نخودسبز کنسروی آبکش شده ۱۰۰ گرم
سیبزمینی پخته و ریز رندهشده ۶۰۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه پای مرغ برزیلی
یک کاسه برداشته و سیبزمینی را با مقداری نمک و فلفل و کره و شیر مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید.
در تابه، پیاز را همراه کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا خوش رنگ شود.
اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس مرغ، سیر لهشده و ذرت را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. عصاره مرغ یا گوشت را نیز اضافه کنید و دوباره زمان دهید تا آب آن کشیده شود.
در ادامه خامه٬ جعفری و گشنیز را اضافه و مواد را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر پراتو رنده شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مایه مرغ را کف ظرف نسوز به صورت یکنواخت پهن کنید.
روی لایه مرغ را با لایهای از پوره سیب زمینی پوشانده و بقیه پنیر پراتو را روی آن بپاشید. ظرف را داخل فر داغ شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا روی پای طلایی شود.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/