به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از قدیم همیشه سر این موضوع بحث بود که آبا کسانی که غذای تند میخورند قلب سالمتری دارند یا خیر.
بسیاری معتقدند افرادی که غذای تند میخورند کالری بیشتری میسوزانند و از ابتلا به سرطان پیشگیری میکنند. امروز تصمیم گرفتیم غذایی را به شما معرفی کنیم که مخاطب آن از طرفداران غذای تند هستند. ساندویچ مکزیکی همانطور که از نامش مشخص است یک غذای تند و تیز مکزیکی است.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مکزیکی
شیر دو قاشق سوپخوری
روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان ترتیلای تازه یا پیتا هشت عدد
سس کچاپ چهار قاشق سوپخوری
سس فلفل تند یک قاشق چایخوری
مرغ پخته خرد شده ۴۰۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده دو قاشق سوپخوری
پنیر ورقهای چدار ۸ ورق
برگ ریحان ۲۰ گرم
گشنیز خرد شده ۲۰ گرم
زیتون حلقهای خرد شده ۲۰ گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرزتهیه ساندویچ مکزیکی
شیر، روغن زیتون، گشنیز، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه را با هم مخلوط کنید و با قلم موی آشپزی از ترکیب آنها روی نانهای تافتون بمالید.
مرغ پخته شده را به همراه سس فلفل، سس کچاپ، پنیر پارمسان و زیتون، بین نانها به صورت مساوی تقسیم کنید.
سپس مقداری پنیر ورقهای چدار و گشنیز خرد شده و برگ ریحان روی لایه مرغ بچینید و نان را از اطراف جمع کنید تا روی مواد بپوشاند و نان فرم بقچه مانند به خود بگیرد.
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید و نانهای آماده را از سمت تا شده داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود سپس آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز آن را سرخ کنید تا طلایی شود و سپس برش بزنید و سرو کنید.
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/