به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی اصغر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تبریک روز جهانی غذا، گفت: خراسان رضوی، قطب تولید مواد غذایی و بهداشتی در کشور میباشد به گونهای که در حال حاضر تعداد هزار و ۱۹۶ کارخانه و کارگاه تولید و فرآوری و بسته بندی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای مجوز بوده و در این استان فعالیت می کنند.
او افزود: از آنجا که تأمین سلامت آحاد جامعه اصلیترین رسالت وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی است، مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با بهره گیری از توانمندی مدیران و کارشناسان متعهد، کارآمد و استفاده از ابزارهای قانونی و فناوریهای نوین در جهت تحقق هدف مذکور انجام وظیفه می کند.
بیشتر بخوانید
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: گستردگی واحدهای تولیدی تحت پوشش این مدیریت، تنوع اقلام تولیدی از یک سو و الزام آشنایی با تکنولوژیهای نوین و مخاطرات تولید و عرضه محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سبب شده تا این مدیریت نهایت تلاش خود را جهت آگاهی عموم تولید کنندگان و مصرف کنندگان به منظور تولید و مصرف اقلام سالم معمول دارد.
اسماعیل زاده بیان کرد: بهداشت مواد غذایی، مسئله بسیار قابل توجهی در علم تغذیه به شمار میآید. در کنار نوع استفاده و چگونگی بهره گیری از مواد غذایی، رعایت بهداشت در مصرف و نگهداری غذا نیز اهمیت خاصی دارد. از مهمترین اقدامات بهداشتی هر جامعه دست یابی به موفقیتهایی در زمینه بهداشت تغذیه است. تأمین مواد غذایی سالم و متناسب، برنامه ریزی برای بهبود وضع تغذیه، آموزشهای لازم در زمینه مسائل غذایی و پیش گیری از سوء تغذیه، اموری هستند که نقش تعیین کنندهای در بهداشت فردی و اجتماعی و سلامت افراد جامعه دارند.
او تصریح کرد: غذا از ابتداییترین نیازهای انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است. پیشرفتهای شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، جهت پاسخ به همین غریزه ساده و ابتدایی است. در مواد غذایی که روزانه مصرف میکنیم، هزاران خاصیت دارویی وجود داشته که میتواند در درمان و پیش گیری از بیماریها مؤثر باشد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا نامگذاری شده و هر ساله فائو پیام و شعاری جهت این روز اعلام می کند و "آینده ما در گرو اقدامات امروز است. حذف گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ امکان پذیراست " شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۰ توسط این سازمان نام گذاری شده است.
انتهای پیام// م.ب