در این مطلب روش تهیه کته گشنیز آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کته گشنیز را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز می‌دیم و می‌ذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه.

سپس به کوفته قلقلی‌های متوسط مایل به کوچیک شکل می‌دیم و توی مقدار کمی روغن سرخشون می‌کنیم. وقتی کوفته قلقلی‌ها در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده می‌ریزیم.


بیشتر بخوانید


حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب، ۵۰۰ گرم گشنیز خرد شده، نمک و روغن می‌ریزیم و می‌ذاریم به صورت کته بپزه. وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و در قابلمه رو می‌ذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه، سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی می‌ذاریم تا دم بکشه.نوش جان.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.