یکه خانی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: اجرای طرح ها، برنامهها و فعالیتهایی همانند طرح شهاب و جشنواره نوجوان خوارزمی به عنوان تسهیل کننده این فرایند هستند و گفت: برای موفقیت در فرایند هدایت تحصیلی لازم است هوشهای چندگانه را بشناسیم.
او افزود: هدایت تحصیلی فرآیندی است که باید دانش آموزان را از مدارس ابتدایی در مسیر آشنایی با این فرایند با مهارت آموزی و آموزش حِرَف و مشاغل مختلف، در جریان آن قرار داد تا استعداد و علاقه خود را بشناسند.
یک خانی طبقه بندی دانش آموزان به قوی و ضعیف، صرفا بر اساس عملکرد تحصیلی آنان در چند درس را نادرست دانست و اظهار کرد: ملاک و معیار تشخیص درست توانمندیها و علائق دانش آموزان تنها از طریق آشنایی با ملاکهای استعداد برتر و هوش چندگانه میباشد.
بیشتر بخوانید
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی، ادامه داد: با توجه به پژوهشهای انجام شده، اغلب هنرجویان هنرستانها از انتخاب رشته خود در حین تحصیل رضایت داشته و همچنین بیش از ۸۵ درصد از فارغ التحصیلان هنرستانها از انتخاب مسیر تحصیلی خود راضی بودند.
او مهارت آموزی و کارآفرینی را اولویت اصلی فرایند یاد دهی و یادگیری در بهارستان علم و ادب برشمرد و عنوان کرد: افزایش کیفیت آموزشهای مهارتی و تجهیز هنرستانها از دیگر راهبردهای آموزش و پرورش استان در این زمینه است که در مرداد ماه امسال، بیش از ۲۵ میلیارد ریال تجهیزات کارگاهی از محل اعتبارات ۲ درصد فروش گاز به هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش تخصیص یافت.
انتهای پیام / ط ا