رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترانزیت اتاق مشهد گفت: ۲۵۰ شرکت حمل و نقل بین المللی با ظرفیت ۳ هزار اشتغال مستقیم در خراسان رضوی فعال هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،احمد زمانیان رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترانزیت اتاق بازرگانی مشهد با اشاره به وجود ۲۵۰ شرکت حمل و نقل بین المللی با ظرفیت ۳ هزار اشتغال مستقیم در استان، گفت: با شیوع کرونا عمده مرز‌های کشور از سوی همسایگان بسته و مسیر ترانزیت متوقف شد.

او افزود: اخیرا شماری از این مرز‌ها بازگشایی شده، اما مرز زمینی ترکمنستان، ۶ ماه است که بسته است. این همه درحالی است که ۴۰ درصد شرکت‌های حمل و نقلی ما در حوزه آسیای میانه فعالیت می‌کنند و برخی رانندگان آن‌ها نیز ویزای تردد خود را دریافت کرده اند، اما به سد ممانعت‌های این کشور همسایه برخورد کرده ایم.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترانزیت اتاق بازرگانی مشهد ادامه داد: درخواست ما اعمال تخفیفاتی از سوی دولت در این شرایط برای شرکت‌های حمل و نقل بین المللی است؛ سازمان راهداری هزینه تن-کیلومتر را از کامیون‌ها اخذ می‌کند و انتظار داریم در این زمینه دولت ۵۰ درصد تخفیف اعمال کند تا هزینه‌های فعالان این بخش کاهش پیدا کند.


بیشتربخوانید:


زمانیان بیان کرد: همچنین از دولت می‌خواهیم تا در هزینه‌های انبارداری نیز تخفیفاتی را قائل گردد و کشتیرانی جمهوری اسلامی نیز مجاب شود تا هزینه دموراژی که روز به روز اخذ می‌کند را کاهش دهد. هم اکنون کانتینر‌ها باید به طور متوسط روزانه تا ۳۰۰ هزار تومان هزینه دموراژ بپردازند.

او تصریح کرد: از طرفی، انبارداری ناشی از توقف کانتینر‌ها هزینه بالایی در بر دارد و همه این‌ها درحالی است که شرکت‌های ما در زمره بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده از کرونا احتساب نشدند.

انتهای پیام//ف. ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.