به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه تست سوخاری با مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نصف سینه مرغ
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک لیوان ورقه شده
نمک و فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم
رب گوجه یه قاشق غ خ
سس کچاپ مقداری
سس خردل مقداری
نان تست به ده عدد
تخم مرغ دو عدد
شیر نصف پیمانه
پنیر ورقهای گودا
آرد سوخاری به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل آب پز کنید سپس پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه، قارچ رو اضافه کنید و با شعلهی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو اضافه کنید و تفت بدید، نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید، سینهی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد رب و سس کچاپ و خردل رو اضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت بگذارید تا آماده بشه. دو تا تخم مرغ رو توی کاسهی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر، نمک و فلفل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و کنار بذارید.
یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه لایه پنیر گودا بذارید و یه لایه نان تست روش بذارید، بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری دوطرفش رو بذارید و توی تابه دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/