حدود ۱۱۱ تن محصول ارگانیک در یک سال گذشته در خراسان جنوبی تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، قوسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: این محصولات شامل ۱۰۳ تن زرشک، تولید ۲۳۴ کیلوگرم زعفران و ۷ تن و ۶۲۴ کیلوگرم گل محمدی است که سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی، تولید شد.

او افزود: در خراسان جنوبی، ۱۵۱ هکتار زمین زیر کشت محصولات ارگانیک است که از این مقدار، ۳۸ هکتار مربوط به زرشک، ۸۴ هکتار مربوط به زعفران و ۲۹ هکتار مربوط به گل محمدی است.


بیشتر بخوانید


قوسی گفت: محصولات ارگانیک استان در شهرستان‌های قاین، زیرکوه، سرایان، بیرجند و سربیشه تولید می‌شود که بیشترین آن مربوط به شهرستان‌های زیرکوه و قاین است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: محصولات ارگانیک تولید شده در خراسان جنوبی به استان‌های خراسان رضوی و تهران و همچنین کشور‌های اروپایی، آلمان و فرانسه فرستاده می‌شود.

انتهای پیام / ط آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.