به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، سلمآبادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت : لازمه هزینهکرد این اعتبار مشخص شدن اولویتهای محرومیتزدایی در بخش درح و مشارکت سایر دستگاههای اجرایی است.
او افزود: تاکنون نشستهای متعدد برای مشخص شدن پروژهها برگزار و اولویتبندی آن تقریبا انجام شده است که در صورت نهایی شدن به مرحله اجرا میرسد.
سلم آبادی عنوان کرد: بر همین اساس برای هر پروژه، قرارداد سه جانبهای با دستگاههای مختلف به امضا میرسد تا در یک کار مشارکتی با استفاده از اعتبارات تخصیص یافته محرومیتزدایی بخش درح انجام شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی نوسازی مدارس، کشاورزی، آب و فاضلاب روستایی، صدا و سیما را از جمله دستگاههایی برشمرد که نیاز است برای این محرومیتزدایی پای کار باشند و بیان کرد: پس از امضای قراردادها عملیات محرومیتزدایی امسال آغاز خواهد شد.
او با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۲ پروژه در حوزههای مختلف مشخص شده است، تصریح کرد: هنوز تصویب این پروژهها به مرحله نهایی نرسیده، اما امیدواریم با تفاهم نامههایی که کمیته امداد و دستگاههای دیگر امضا میکنند این مهم به انجام رسد.
سلم آبادی افزود: برای برخی از دستگاههای اجرایی که قدرت تامین اعتبار این موضوع را نداشته باشند استانداری نیز همکاری میکند، اما لازمه اجرای سند محرومیتزدایی بخش درح همکاری همه بخشها است.
بیشتر بخوانید: انعقاد تفاهم نامه برای طرحهای محرومیت زدایی در خراسان جنوبی
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: بر اساس سند محرومیتزدایی بخش درح باید پروژههای تعریف شده ظرف مدت پنج سال به تکمیل برسد، اما تلاش بر این است که مدت اجرای پروژهها به سه سال کاهش پیدا کند.
پانزدهم مهر پارسال و همزمان با برگزاری مراسم روز ملی روستا و عشایر، استانداری خراسان جنوبی برای رفع محرومیت از چهار شهرستان محروم استان، تفاهمنامههایی را با چهار دستگاه معین به امضا رساند که یکی از آنها تفاهمنامهای بود که در جهت رفع محرومیت و ایجاد شاخصهای توسعه در بخش درح شهرستان سربیشه با کمیته امداد امام خمینی (ره) امضا شد.
شهرستان مرزی سربیشه در ۶۶ کیلومتری بیرجند دارای سه بخش مرکزی، مود و درح است.
انتهای پیام/ ی