۲هزار تُن گوشت مرغ فروردین امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداری‌های خراسان جنوبی تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت از کشتار یک میلیون و ۱۰۹ هزار و ۷۰۳ قطعه مرغ تولید شد.

او  افزود: در این مدت ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ در استان انجام شد.

اصغر زاده دوره پرورش مرغ در واحد‌های پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

او افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحد‌های مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستان‌های بیرجند و قاین کشتار می‌شوند.

هم اکنون ۷۵۷ واحد مرغداری گوشتی و ۵۵ واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.

انتهای پیام / ط آ

برچسب ها: پرورش مرغ ، گوشت مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.