
تحلیلی بر سفر نماینده عالیرتبه عربستان سعودی به تهران؛
سفر تاریخی به تهران؛ چرا وزیر دفاع سعودی به ایران آمد؟
مهدی صادقی پور مروی، مبتکر ماده رنگی خوراکی طبیعی در گفتگو با خبرنگار دانش باشگاه خبرنگاران افزود: ماده تولید شده ضمن در برداشتن رنگ زرد فاقد مزه و بو بوده و هیچ گونه اثر سویی در بر ندارد، در فرآیند تولید آن پس از جمع آوری اجزای گیاه مورد نظر و خشک کردن و آسیاب، آن را در حلال آبی حل کرده و فیلتر می كنیم، سوسپانسیون حاصل در دو مرحله با استفاده از اشعه زلال شده و فیلتر می کنیم.
صادقی پور تصریح کرد: عدم استفاده از مواد شیمیایی عدم تأثیرگذاری بر مزه و بوی مواد غذایی، استفاده جنبی از تولید گیاه، کاهش اثرات منفی زیست محیطی ناشی از مصرف مواد رنگی شیمیایی سنتتیک و مقرون به صرفه بودن از ویژگی های این طرح است./ح
با احترام