سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی عنوان کرد:

نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های غذایی کارگاه‌های سنتی

سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و  آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت بر کارگاه‌های کوچک تولید کننده فرآورده‌های غذایی خبر داد.

عبدالعظیم بهفر سرپرست اداره کل فرآورده های غذایی و  آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف  محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده  پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی  مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع  از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول  در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را  به آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو  ارائه می‌دهند و چون  فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم می باشند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار