نظارت بر رستوران‌ها و عرضه فرآورده‌های گوشتی با ۳۲ نظارت روزانه دامپزشکی سمنان

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان، با ۱۶ تیم دنبال می‌شود.

حسینی گفت: طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان در استقبال از بهار با فعالیت ۱۶ تیم ثابت و سیار از ۱۹ اسفند آغاز شد و تا بیست و سوم فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اضافه کرد: امسال ۲۴ نفر شامل دامپزشک، کارشناس دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی در قالب ۱۶ تیم در طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی همکاری دارند.

وی ادامه داد: ۱۶ تیم در قالب تیم سیار و ثابت از هشت صبح تا ساعت ۲۰ در ۲ شفیت از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان سمنان طی زمان‌های مختلف بازدید می‌کنند تا فرآورده خام دامی سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده برسد.

وی بیان کرد: هزار و ۲۰۰ مرکز عرضه فرآورده‌های خام در استان سمنان وجود دارد که کارشناسان دامپزشکی در قالب گشت از این مراکز بازدید و نظارت خواهند کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار