فرآورده‌های دامی زیر ذره بین ناظران دامپزشکی آذربایجان غربی

80 تیم بازرسی دامپزشکی نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده‌های خام دامی و کشتار دام را در آذربایجان غربی بر عهده دارند.

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: اداره کل دامپزشکی استان در ایام تعطیلات نوروزی تعطیل نیست و در آماده باش کامل قرار دارد و نظارت بر اماکن توزیع و عرضه بهداشتی انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی بر عهده دارند.

امید خلیل زاده ادامه داد: با توجه به حساسیت نظارت بهداشتی بر توزیع و عرضه بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به منظورحفظ و حراست از سلامت مصرف کنندگان محترم و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه، و همچنین رعایت اقدامات بهداشتی جهت پیشگیری از هر گونه مخاطرات بهداشتی با هدف مقابله با تهدیدات بهداشتی از طریق فرآوده‌های خام دامی، اکیپ‌های بازرسی بهداشتی دامپزشکی در سراسر استان در زمینه نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده‌های خام دامی و کشتار کنار جاده‌ای از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰ عصر فرآیند نظارت بر اماکن توزیع و عرضه انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی را انجام می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا در ایام تعطیلات نوروزی تعداد ۸۰ اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری ۱۲۰ نفر ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی از مورخه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ در دو شیفت کاری در سطح استان آذربایجان غربی به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران‌ها و غذاخوری‌های فعالیت خواهند نمود.

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی همچنین افزود: حضور مستمر مدیر کل، معاونین و روسای ستادی در اداره کل و انجام امورات نظارتی، سرکشی به فعالیت‌های بخش‌ها، نظارت بر فعالیت بخش‌های آزمایشگاهی و مراکز تشخیص و فعالیت قرنطینه‌های بین استانی و مرزی، از اقدامات شاخص این اداره کل در ایام تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ می‌باشد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.