وزیر بهداشت مطرح کرد؛

تولید ۹۹ درصد دارو‌های مردم در داخل کشور/ ۲۸ طرح حوزه سلامت در خراسان جنوبی به بهره برداری رسید

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۹۹ درصد دارو‌های مورد استفاده در کشور در داخل تولید و تأمین می‌شود.

عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح ۲۸ طرح حوزه سلامت خراسان جنوبی با تبریک دهه مبارک فجر و عید مبعث پیامبر اکرم (ص) گفت: رفع محرومیت‌های تاریخی خراسان جنوبی تنها با کار جهادی امکان پذیر است.

او افزود: به نام مبارک امام رضا (ع) و به امید توجه ویژه آن حضرت، امروز ۲۸ طرح حوزه سلامت خراسان جنوبی که ۲ مورد آن بهره برداری از بیمارستان‌های خوسف و بشرویه است، افتتاح می‌شوند.

عین اللهی با اشاره به اینکه در دولت مردمی سیزدهم کار‌های خوبی با پیگیری‌های استاندار، نمایندگان مجلس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حوزه بهداشت و درمان این استان انجام شده، اظهار کرد: با انجام این اقدامات تلاش شده نیاز‌های فوری و مهم شهرستان‌های خراسان جنوبی رفع شود تا مردم استان برای درمان بیماران خود مجبور به حضور در دیگر استان‌ها نباشند.

وزیر بهداشت بیان کرد: در دوران کرونا همه ما اهمیت سلامت را به خوبی درک کردیم و توانستیم با تلاش جوانان کشور دستاورد‌های مهمی در این حوزه داشته باشیم.

او از وابستگی ۱۰۰ درصدی ایران به غربی‌ها و ارائه خدمات پزشکی از طرف پزشکان بی کیفیت کشور‌های همسایه قبل از پیروزی انقلاب در این مراسم گفت و ادامه داد: امروز ۲۷ دانشگاه علوم پزشکی و ۲۷۰ هزار دانشجوی مشغول به تحصیل در این دانشگاه‌ها داریم و با پیشرفت‌های بسیار خوبی که در حوزه بهداشت و درمان داشته ایم، مردم کشور‌های دیگر برای درمان بیماری‌های خود به ایران می‌آیند که این موضوع در تاریخ سلامت کشور بسیار افتخار آمیز است.

عین اللهی تصریح کرد: امروز ۹۹ درصد دارو‌ها و ۴۰ درصد تجهیزات پزشکی با کمک شرکت‌های دانش بنیان کشور در داخل تأمین می‌شود.

وزیر بهداشت عنوان کرد: در دوران کرونا با حمایت مردم و تلاش جوانان محقق ایران اسلامی شش نوع واکسن با وجود همه تحریم‌ها تولید شد.

به گفته او در حوزه سلامت به مشارکت مردم در زمینه سبک زندگی برای پیشگیری از بیماری‌ها نیاز بسیاری داریم.

عین اللهی با بیان اینکه اجرای کامل برنامه سلامت خانواده بیش از گذشته باید در خراسان جنوبی مورد توجه قرار گیرد، گفت: طرح پزشک خانواده در ۱۹۵ روستای استان در حال اجراست و در قالب اجرای این طرح، ۹۵ درصد هزینه‌ها بر اساس نظام ارجاع پرداخت می‌شود.

وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه نیرو‌های بسیار فداکاری در همه بخش‌های سلامت در خراسان جنوبی فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: با تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی، تلاش می‌شود تا بخشی از محرومیت‌های تاریخی خراسان جنوبی در حوزه سلامت برطرف شود.

او بیان کرد: از بین بردن محرومیت‌های خراسان جنوبی نیاز به کار جهادی در مناطق مختلف دارد.

عین اللهی با اشاره به اجرای قانون جوانی جمعیت در کشور اظهار کرد: یکی از تکالیف دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اقدام برای داشتن جمعیت پویا و سالم در خراسان جنوبی است که بیش از گذشته باید مورد توجه قرار گیرد.


بیشتر بخوانید


وزیر بهداشت با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری در شهرستان‌های خراسان جنوبی رو به افزایش است، گفت: توجه ما در حوزه سلامت بدون هیچ محدودیتی، تنها به داخل استان‌ها نیست بلکه در هر نقطه کشور می‌توانیم شاهد حرکت‌های بین المللی باشیم.

او با اشاره به مشخصات هر یک از ۲۸ طرح حوزه سلامت خراسان جنوبی که امروز افتتاح شد، گفت: ارتقای ۲ بیمارستان خوسف و بشرویه در آینده اجرایی خواهد شد.

عین اللهی عنوان کرد: امروز در کارنامه حوزه سلامت کشور در ۲ سال دولت سیزدهم، اجرای ۴۳ طرح بهداشتی با ۱۳ هزار متر مربع و در حوزه درمان اجرای ۳۴ طرح با ۱۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان و تجهیز ببمارستان‌ها و مراکز بهداشتی با ۴۵۰ میلیارد تومان را داریم.

۲۸ طرح حوزه سلامت در خراسان جنوبی به بهره برداری رسید

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در آیین بهره برداری از ۲۸ طرح حوزه سلامت استان گفت: این طرح ها با حضور وزیر بهداشت و استاندار خراسان جنوبی و سایر مسئولان استانی به صورت برخط در نهمین روز از دهه فجر افتتاح شد؛ این مراسم از شبکه خبر دو مستقیم پخش زنده  شد.

او افزود: این طرح ها شامل ۲ بیمارستان، ۲ بخش ام ار آی، ۷ واحد بهداشتی، ۱۱ واحد پانسیون پزشکان و ۶ واحد اورژانس پیش بیمارستانی است.

موسوی میرزایی بیان کرد: زیربنای کل این طرح ها ۱۰ هزار و ۶۴۰ متر مربع و هزینه‌های تجهیزاتی آن ۲۰۸ میلیارد تومان است؛ مجموع کل اعتبارات هزینه شده برای ۲۸ طرح ۵۱۸ میلیارد تومان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان خوسف با متراژ ۳هزار و ۲۵۰ متر مربع و هزینه ۱۱۶ میلیارد تومانی ساختمانی و ۴۵ میلیارد تومانی برای تجهیزات، بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه با متراژ ۳ هزارو ۷۵۰ متر مربع و هزینه ساختمانی ۱۳۵ میلیارد تومان و هزینه تجهیزات ۵۰ میلیارد تومان،  بخش ام آر آی بیمارستان حضرت رسول (ص) فردوس با متراژ ۲۰۰ متر مربع و هزینه ساختمانی ۵ میلیارد تومان و هزینه تجهیزات ۵۵ میلیارد تومان،  بخش ام آر آی بیمارستان مصطفی خمینی طبس با متراژ ۲۵۰ متر مربع و هزینه ساختمانی ۵ میلیارد تومانی و هزینه تجهیزات ۵۵ میلیارد تومانی،  ۸ واحد پانسیون پزشکان بیمارستان شهید آتشدست نهبندان با متراژ ۷۵۰ متر مربع و هزینه ساختمانی ۱۳ میلیارد تومانی و هزینه تجهیزات ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی،  افتتاح ۶ واحد اورژانس پیش بیمارستانی در شهرستان‌های سربیشه، نهبندان، سرایان و قائنات با متراژ ۹۷۵ متر مربع و هزینه ساختمانی ۱۵ میلیارد تومان،  افتتاح ۳ باب پانسیون پزشک، یک باب پانسیون آزمایشگاه مرکز جامع سلامت، یک مرکز جامع سلامت و یک پایگاه جامع سلامت با متراژ هزار و ۴۶۵ متر مربع و هزینه ساختمانی ۲۲ میلیارد تومان و کلنگ زنی طرح دانشگاه علوم پزشکی فردوس با متراژ ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع دارای ردیف ملی  مشروح طرح هایی است که با حضور وزیر بهداشت در خراسان جنوبی به بهره برداری رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.