افتتاح ۲۹ پروژه آب و فاضلاب استان قزوین در دهه فجر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین گفت: همزمان با دهه مبارک فجر ۲۹ پروژه آبفا با اعتباری بالغ بر ۱۷۹ میلیارد تومان افتتاح شد.

بیرنوندی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین گفت: طرح‌های آبفا شامل احداث چهار باب مخزن به حجم ۱۲۰۰ مترمکعب، ۵۰ کیلومتر توسعه، اصلاح خط انتقال و شبکه آب و فاضلاب، احداث اولین تصفیه خانه فاضلاب مجهز روستای نیکویه در شهرستان تاکستان، احداث یک باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز ۹ حلقه چاه و بهسازی ۴ دهنه چشمه با ظرفیت آبدهی ۱۲۶ لیتر در ثانیه است.

بیرنوندی افزود: با افتتاح این طرح‌ها جمعیتی بالغ بر ۳۳ هزار و ۳۹۶ نفر از خدمات آبرسانی در استان برخوردار شدند.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در شرکت آبفا در دو سال اخیر گفت: در دولت سیزدهم بیش از ۴۴۸ کیلومتر شبکه فاضلاب اصلاح، بازسازی، مرمت و ۲۷ کیلومتر شبکه فاضلاب ایجاد و ۳۰ هزار انشعاب جدید آب و ۱۸ هزار شبکه فاضلاب هم واگذار شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین بیان کرد: در این دولت ۷۱ باب مخزن با ۱۳ هزارمترمکعب ظرفیت به بهره برداری رسیده و بیش از ۸۰ حلقه چاه در شهر‌ها و روستا‌های استان احداث و حفر شده تا با خشکسالی مقابله شود.

بیرنوندی بیان کرد: در بخش آبرسانی با اقدامات انجام شده طرح آبرسانی به شهر‌های زیاران و آبیک انجام شده و شبکه فاضلاب شهر‌های شال، آبگرم و ده‌ها پروژه دیگر به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: پهنه بندی محدوده شهر آبیک از دیگر کار‌های انجام شده است که تواسنته ۱۰ درصد هدر رفت آب را کاهش دهد.

مدیرعامل آبفای استان قزوین اظهارداشت: حفر چاه شماره سه سها و خط انتقال شبکه مهرگان به طول ۳ کیلومتر، اجرای شبکه فاضلاب اقدام ملی مسکن ۸۸ واحدی بیدستان، اصلاح شبکه آبرسانی و انشعابات شهر قشلاق آبیک، بهسازی و خط انتقال چشمه تا مخزن و فشارشکن روستای چناسک، حفر چاه دستی و تجهیز روستای صمغ آباد، اصلاح شبکه داخلی روستا‌های نودوز، گیل زور و آبیک سفلی، ساخت مخزن ۱۵۰ مترمکعبی روستای رزک، مخزن ۲۰۰ مترمکعبی روستای اروان و فنس کشی مخزن و ارتقای کیفی روستای شهید آباد از دیگر طرح‌های افتتاح شده در دهه فجر است.

وی گفت: حفر چاه جدید شهر عصمت آباد، احداث مخزن ۵۰۰ مترمکعبی روستای خوزنین، اجرای عملیات حفاری، تجهیز و راه اندازی چاه عمیق شهر خرمدشت، شبکه و تفصیه خانه فاضلاب نیکویه، شبکه فاضلاب اقدام ملی مسکن ۲۲ واحدی تاکستان، عملیات حفاری و تجهیز و راه اندازی چاه عمیق داکان، اجرای عملیات کف شکنی چاه عمیق ورسج، حفاری و تجهیز چاه و اجرای خط انتقال قلات، حفاری، تجهیز و راه اندازی چاه دهانه گشاد سگزآباد و چاه روستای قلعه قره داش و ساخت مخزن ۲۰۰ مترمکعبی روستای شیزر نیز از دیگر پروژه‌های آماده بهره برداری در سالگرد انقلاب اسلامی است.

بیرنوندی اظهارداشت: آبرسانی به روستا‌های سوگاه، کامان، باغستان، حسنخانی و عمند نیز در این ایام انجام شده است.

اجرای ۱۴۵۸ پروژه در شرکت توزیع نیروی برق قزوین

رئیس شورای هماهنگی مدیران عامل صنعت آب و برق استان در ادامه یادآورشد: در شرکت توزیع نیروی برق استان ۱۳۰۰ کیلومتر طرح توسعه و اصلاح روستایی در قالب طرح بهارستان با «بهسازی و اصلاح شبکه برق روستایی» انجام شده است.

بیرنوندی یادآورشد: طرح بهارستان در ۳۷۰ روستا توسط شرکت توزیع نیروی برق استان عملیاتی شده و ۱۴۰ مگاوات برق ظرفیت شبکه برق ایجاد شده است و ۸۷۶۲ چراغ معابر نصب و ۱۳۹۰ کیلومتر تعویض شبکه مسی با شبکه خودنگهدار در شهر‌ها و روستا‌ها انجام شده است.

وی با اشاره به پروژه‌های شرکت آب منطقه‌ای قزوین هم بیان کرد: افتتاح ۱۰ پروژه شرکت آب منطقه‌ای قزوین از دیگر برنامه‌های هفتمین روز از دهه مبارک فجر است.

این مدیر اضافه کرد: این طرح‌ها شامل ساماندهی و لایروبی رودخانه‌های استان به طول ۱۹ کیلومتر است که برای اجرای آن‌ها ۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

بیرنوندی بیان کرد: طرح بهارستان در راستای بهسازی شبکه برق روستایی، طرح تعویض سیم مسی با کابل خودنگهدار و اقدامات جهادی از سر فصل‌های اقدامات شاخص این شرکت است که به منظور کمک به توسعه متوازن در تمام مناطق استان، بازسازی شبکه‌های برق ۳۷۰ روستای استان قزوین با ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار اجرا شد که با این کار شاهد بهبود افت ولتاژ، کاهش سرقت شبکه و افزایش ایمنی شبکه و رونق اشتغال و تولید روستایی بودیم.

وی بیان کرد: طرح عظیم تعویض سیم مسی با کابل خود نگهدار با هدف کاهش تلفات، رفع افت ولتاژ، کاهش خاموشی و نوسانات برق و پیشگیری از سرقت شبکه و تاسیسات برق به طول ۱۳۹۰ کیلومتر با ۲۷۸ میلیارد تومان اعتبار در مناطق شهری و روستایی استان، به ویژه در شهر‌های محمدیه، الوند، بیدستان، شریفیه، اقبالیه و رازمیان به اتمام رسیده و در سایر شهر‌های استان بصورت جهادی و پیوسته اجرا می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی مدیران عامل صنعت آب و برق استان قزوین بیان کرد: با استفاده از تمام امکانات، تجهیزات وظرفیت‌های انسانی و فنی ۱۰ مرحله اقدام جهادی با ۱۰ میلیارد و ۹۱۹ میلیون تومان اعتبار در مناطق طارم سفلی، الموت شرقی، دشتابی و نیز اصلاح و بهینه سازی روشنایی معابر با نگاه ویژه به مناطق کم برخوردار شهری انجام شد که این کار ضمن ارتقای سطح خدمت رسانی، موجب جلب رضایت مردم شده است.

وی از اجرای ۵۶۴ میلیارد تومان پروژه محوری برای توسعه زیرساخت‌های انرژی برق در استان قزوین هم خبر داد و گفت: پروژه احداث ۵۲ کیلومتر شبکه فیبر نوری در شهر‌های استان به همراه نصب تجهیزات جدید حفاظتی، با اعتباری معادل ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در دو سال اخیر انجام شده و ۱۱۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در سایر بخش‌های استان در حال برنامه ریزی و اقدام است.

بیرنوندی گفت: همزمان با استقرار دولت سیزدهم به منظور استفاده از ظرفیت‌های جدید تولید برق از طریق انرژی‌های تجدید پذیر و افزایش ظرفیت تولید برق در کشور، حفظ محیط زیست و کاهش گاز‌های گلخانه ای، عملیات اجرایی احداث اولین شهرک انرژی خورشیدی کشور با ظرفیت ۴۸ مگاوات با ۷۲ میلیارد تومان اعتبار، در شهرستان بوئین زهرا آغاز شده است.

این مسئول توسعه زیرساخت شبکه‌های برق شهری و روستایی در بخش‌های توزیع و فوق توزیع را از دیگر اقدامات انجام شده است و در این زمینه نیز به منظور تامین برق واحد‌های تازه تاسیس در مناطق شهری و روستایی، تامین برق بیش از ۱۵ هزار متقاضی شهری و روستایی با احداث شبکه و تاسیسات جدید با ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار انجام شده است.

وی گفت: در دو سال اخیر در راستای ایجاد ظرفیت برای متقاضیان جدید کشاورزی، صنعتی و تولیدی، شبکه‌ای به طول ۶۱۱ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۳۶۷ میلیار تومان اجرا شده و با اضافه شدن ۱۴۰ «مگاولت آمپر» به ظرفیت پست‌های موجود با هزینه‌ای معادل ۱۸۰ میلیارد تومان، بستر مناسبی برای تامین انرژِی مطمئن و پایدار برای مشترکین، فراهم شده است.

بیرنوندی گفت: با انجام پروژه‌های مختلف حوزه برق استان در دولت سیزدهم، مبلغی معادل ۵۶۴ میلیارد تومان پروژه محوری و توسعه زیرساخت‌های برق در استان قزوین اجرایی شده است.

این مسئول افزود: همچنین شش پروژه شرکت برق منطقه‌ای زنجان با اعتبار ۹۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.

وی گفت: همچنین پروژه اصلاح و بهینه سازی پست ۲۳۰ کیلو ولت به ۶۳ کیلوولت مینودر با مشخصات تعویض تجهیزات HV قدیمی حفاظت باسبارهلی با ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان توسط استاندار افتتاح شد.

این طرح با هدف افزایش قابل اطمینان از تامین برق شهر قزوین اجرا شده است.  

برچسب ها: آب و فاضلاب ، دهه فجر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار