ارائه درخواست اعضای شورای شهرکرد برای توسعه مرکز استان

نشست اعضای شورای اسلامی شهرکرد و شهردار مرکز استان با استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد و اعضای این شورا گزارشی از فعالیت‌های مدیریت شهری ارائه کردند و درخواست‌های خود برای توسعه مرکز استان را اعلام کردند.

در نشست استاندار چهارمحال و بختیاری با اعضای شورای شهرکرد، استاندار توسعه بازارچه‌ها عرضه مستقیم کالا در مناطق مختلف شهر را مورد توجه شورا قرار داد و با تاکید بر تقویت وحدت و همدلی شهرداری و شورای شهر و دوری از پرداختن به حواشی، تصریح کرد: دوری از حواشی، پاکدستی، خدمتگزاری بی‌منت، کسب رضایت مردم، نظارت و بازرسی بر مجموعه‌های پایین‌دستی، حل مشکلات مردم و تلاش مضاعف برای پیشبرد بهتر طرح‌های عمرانی از مهمترین انتظارات از مدیریت شهری است.

سرمایه‌گذاری در حوزه مدیریت شهری رضایت‌مندی شهروندان را به‌دنبال دارد

رییس کمیسیون شهرسازی، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: جذب بخش خصوصی به‌منظور سرمایه‌گذاری در حوزه مدیریت شهری باعث ارتقای رضایت‌مندی شهروندان می‌شود.


بیشتر بخوانید


محمدرضا بیاتی تاکید کرد: در همین راستا باید عرصه برای حضور بخش خصوصی به‌منظور سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پروژه‌های مدیریت شهری فراهم شود.

وی با اشاره به وجود مشکلات زیرساختی در حوزه توسعه شهری مرکز چهارمحال و بختیاری افزود: انجام مطالعات برای انجام طرح‌های توسعه شهری در شهرکرد باید مورد توجه جدی باشد.

بیاتی تصریح کرد: جلوگیری از تخلف‌های حوزه شهرسازی و حرکت در مسیر قانون ضروری است.

اصلاح جامعه نیازمند تقویت فعالیت‌های فرهنگی است

رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: عرصه فرهنگ میدان جهاد است و اصلاح جامعه به تقویت فعالیت‌های فرهنگی نیاز دارد.

ماشاءالله ایزدی تاکید کرد: فضاسازی فرهنگی، نصب تصاویر شهداء در سطح شهر، دیوارنویسی‌ها، برگزاری همایش‌ها و همکاری با مراکز علمی و پژوهشی در تقویت فرهنگی جامعه تاثیرگذار است.

وی افزود: برخی دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری انتظار دارند که دیوارنویسی و فضاسازی آن‌ها را شهرداری انجام دهد در حالی که این مهم باید از سوی روابط‌عمومی‌های دستگاه‌ها انجام شود تا بتوان فضای زیباتری برای شهر ایجاد کرد.

ایزدی تصریح کرد: شهرداری شهرکرد هم‌اکنون فرهنگسرا ندارد و باید برای تقویت شاخص‌های فرهنگی در مرکز چهارمحال و بختیاری یک فرهنگسرای مناسب احداث و راه‌اندازی کند.

وی تکمیل نماد‌های فرهنگی (اِلِمان‌ها) شهری را ضروری دانست و یادآور شد: شهرداری شهرکرد مطالباتی از دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری دارد که باید هر چه سریع‌تر پرداخت کنند تا این اعتبارات برای توسعه مرکز استان هزینه شود.

۱۰۰ درصد ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرکرد نوسازی می‌شود

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: با افزوده شدن ۱۲ دستگاه اتوبوس شهری جدید ۱۰۰ درصد ناوگان حمل‌ونقل عمومی مرکز چهارمحال و بختیاری نوسازی می‌شود.

یوسف صادقی به مطالعات ساماندهی آب‌های سطحی در شهرکرد اشاره و تأکید کرد: راه‌اندازی بازارچه‌های عرضه مستقیم میوه با اولویت مناطق محروم‌تر، احداث باند دوم جاده نمایشگاه‌های بین‌المللی و توافق با مالکان مسیر کمربند جنوب شهرکرد از مهم‌ترین اقدامات مدیریت شهری برای توسعه و پیشرفت سریع‌تر مرکز چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود.

وی افزود: اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری بازنگری طرح جامع شهرکرد را هر چه سریع‌تر به سرانجام برساند.

صادقی تصریح کرد: راه‌اندازی کارخانه بازیافت، انتقال پساب، رفع مشکل برای راه‌اندازی مجتمع دامداری ناحیه غرب، تقویت ورزش همگانی، جلوگیری از خشک شدن بخشی از فضای جنگلی دانشگاه شهرکرد و تسریع در تخصیص زمین برای راه‌اندازی پژوهشکده ایل بختیاری در مرکز استان به کمک مدیریت ارشد چهارمحال و بختیاری نیاز دارد.

عقب‌نشینی‌های دستگاه‌های اجرایی در معابر شهرکرد تسریع شود

رییس کمیسیون املاک و امور اداری شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: عقب‌نشینی‌های مربوط به دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری در معابر مرکز استان تسریع شود.

فاطمه بیگی تأکید کرد: سند ۲۱ هزار متر مربع از زمین‌های روبه‌روی حسینیه اعظم شهرکرد به‌نام شهرداری شهرکرد صادر شده است و تعیین‌تکلیف سریع‌تر آن به همکاری اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیاز دارد.

وی افزود: رفع مشکلات ناحیه غرب شهرکرد به‌ویژه برای راه‌اندازی مجتمع دامداری در این ناحیه از مهم‌ترین خواسته‌های مردم منطقه و از اصلی‌ترین دغدغه‌های مجموعه مدیریت شهری است.

بیگی تصریح کرد: توجه به سرانه‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، بهداشتی، درمانی و مذهبی در محله‌های مختلف شهرکرد از جمله منظریه ضروری است و باید مورد توجه مسوولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط قرار گیرد.

بودجه مصوب امسال شهرداری شهرکرد ۹ هزار. ۶۰۰ میلیارد ریال است

رییس کمیسیون برنامه‌ریزی و بودجه شهرکرد نیز گفت: امسال بودجه مصوب شهرداری ابتدا هشت هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال بود که با توجه به درخواست‌های شهرداری به بیش از ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

داوود نجفی اظهار داشت: تا پایان آبان‌ماه سال‌جاری ۴۰ درصد از این بودجه برابر سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال محقق شده است.

۴۵ هزار تُن آسفالت برای ۶۰۰ هزار متر مربع از معبر‌های شهرکرد توزیع شد

رییس کمیسیون عمران و امور زیربنایی شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: توزیع ۴۵ هزار تُن آسفالت برای ۶۰۰ هزار متر مربع از معبرها، پیاده‌روسازی بلوار آیت‌الله کاشانی، جاده تپه نورالشهداء، هدایت آب‌های سطحی، بدنه‌سازی و کف‌سازی مسیر‌های فرهنگی و تکمیل مسیل بلوار فرهنگ، شمس‌تبریزی و خیابان فجر با هدف افزایش سرانه‌های فضای سبز انجام شده است.

فرشاد چراغ‌پور تاکید کرد: اصلاح هندسی تقاطع‌ها، ساماندهی ورودی‌های شهر، پیاده‌راه بخشی از خیابان ملت حدفاصل میدان ۱۲ محرم (فلکه آبی) تا میدان فردوسی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: برای راه‌اندازی بازار روز و عرضه مستقیم میوه و تره‌بار با همکاری سازمان تعاون روستایی چهارمحال و بختیاری در زمین جنب آتش‌نشانی میرآباد اقدامات لازم انجام شده است و به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.

چراغ‌پور تصریح کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال بختیاری ۵۱۰ میلیارد ریال زمین در اختیار شهرداری شهرکرد گذاشته است و مدیریت شهری ۱۳ پروژه در چهار محله منظریه در حال اجرا دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۱۶ آذر ۱۴۰۲
شماترافیک شهر را درست کنید. کارهای دیگر پیشکش#سه تا میدون از سطح شهر کم کنید همه چیز درست میشد
آخرین اخبار