معاون استاندار کردستان:

دبیرخانه دائمی کودک و نوجوان در کردستان تشکیل شود

رمضانی با بیان اینکه در برنامه ریزی‌های کلان ، کودکان را وارد نمی‌کنیم و نیاز به همفکری در این حوزه هست، گفت: باید دبیرخانه دائمی کودک و نوجوان در کردستان تشکیل گردد

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان  در جلسه هماهنگی برنامه‌های روز جهانی و هفته ملی کودک ضمن تبریک ایام ربیع الاول و میلاد فخر عالم و تبریک هفته‌ی دفاع مقدس و تبریک پیشاپیش هفته ملی کودک گفت: در این جلسه ایده‌های خوبی طرح شد که باید به عمل درآید، این ایده‌ها اگر اجرایی شوند اتفاق‌های خوبی خواهد افتاد لذا از چند ایده آغاز کرده و برای شروع کارگروه و دبیرخانه دائمی کودک و نوجوان تشکیل گردد.

مدی رمضانی گفت: ما کودکان را به فراموشی سپرده ایم و در برنامه ریزی‌های کلان کودکان را وارد نمی‌کنیم لذا نیاز به همفکری در این حوزه هست.

وی افزود: بچه‌های امروز ما دانشمندان، مدیران و آینده سازان این جامعه هستند و سبک و سیاق رفتاری و کنشی ما با کودکان می‌تواند در آینده‌ی آن‌ها تاثیر داشته باشد و با این تفاسیر بیست سال آینده‌ی کودکان در دست ماست و هر چه بتوانیم ایده‌های مترقی و خوب و بکر در این حوزه داشته باشیم کم است. فلذا باید از استان خودمان شروع کنیم.

رمضانی گفت: خواسته‌های بچه‌ها خواسته‌های زیادی نیست داشتن یک پارک کودک با امکانات شادی و تفریح بیشتر، کتابخانه‌های بیشتر و اینکه هر از چندگاهی بنشینیم و به حرف‌های بچه‌ها گوش بدهیم.

وی خاطر نشان ساخت: ما شخصیت کودک را به هر مقداری بتوانیم رشد بدهیم و شکل پیدا کند، به همان صورت کودک در آینده به سمت استعدادی می‌رود که قبلا جهت داده شده است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان گفت: برنامه‌هایی این چنینی را مناسبتی نبینیم، درست است که این جلسه به مناسبت هفته ملی کودک برگزار شده است، اما به همین بسنده نشود، چون کار در این حوزه ارزشمند و تاثیرگذار است فلذا برگزاری یک جلسه و چند برنامه مکفی نیست.

رمضانی در پایان کلیه‌ی دستگاه‌ها را مکلف کرد که ایده‌ها و پیشنهادات خود را مکتوب کرده و به دبیرخانه کارگروه ارسال کنند برنامه‌ها در کانون کارشناسی و بازبینی شود و چکش کاری شده و بتوانیم در جلسات آینده آن‌ها را اجرایی کنیم.

بیانیه حقوق کودک، یک سند بین‌المللی ارتقاء حقوق کودکان است 

مدیر کل کانون استان کردستان نیز در این جلسه گتف: حقیقتاً باید بگویم که اگر مسئولان امور فرهنگی کشور بخواهند مسأله‌ی کودک و نوجوان را آن‌چنان که هست، مورد اهتمام قرار دهند، من خیال میکنم خیلی از آنهایی که مسئولند، از ساعات خوابشان هم خواهند زد تا به این مسأله بپردازند.

 حمید رضا گوهری افزود: امروز قضیه‌ی تربیت کودک و نوجوان، با گذشته‌های دور حتّی با گذشته‌های نه چندان دور، مثلاً با بیست سال پیش خیلی تفاوت کرده است،  پس بایستی به تربیت کودک و نوجوان بپردازیم، درباره‌ی آن  فکر کنیم و اهمیت آن را بشناسیم،که احساس میکنم برای برخی از مسئولان امور فرهنگی دست‌اندرکاران، مسأله به این شکل مطرح نیست!  بچه‌ها را با ایمان کنید؛ ایمان به خدا، ایمان به حقیقتِ مطلق و ایمان به اسلام. اگر این بچه‌ها باایمان پرورش پیدا کردند و شما توانستید بذر ایمان را در دلشان بکارید، در آینده می شود از آنها هر شخصیت عظیمی ساخت و برای هر کاری مناسبند.

وی با اشاره به اینکه بیانیه حقوق کودک، یک سند بین‌المللی ارتقاء حقوق کودکان است گفت: ما باید تلاش کنیم که المان ها و برنامه هایی خاص برای کودکان  نوجوانان داشته باشیم و کار و فعالیت در عرصه کودک را جدی بگیریم و جلسات مستمری را در این حوزه برگزار کنیم.تا تصمیم گیری های صحیح صورت پذیرد.

لازم به ذکر است در این جلسه کلیه حاضرین در جلسه به بیان نظرات خود پرداخته و قول همکاری در اجرای بهتر برنامه‌های هفته ملی کودک را دادند.

 از ۱۵ تا ۲۱ مهر به نام هفته کودک ناگذاری شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.