تولید ۳۴ هزار تن گوشت سفید در واحد‌های مرغداری استان قزوین

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۳۴ هزار تن گوشت سفید در واحد‌های مرغداری استان در شش ماهه نخست امسال خبر داد.

علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت:۳۴ هزار تن گوشت سفید مرغ در واحد‌های مرغداری استان تولید شه است.

وی افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که۳۲ هزار و ۴۶ تن بود رشد ۶ درصدی داشته است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: همچنین در شهریور ماه امسال ۳ میلیون و ۸۹۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است.

رمضانپور بیان داشت: در حال حاضر۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.

وی یادآور شد: شهرستان قزوین بیشتر پراکنش واحد‌های تولیدی مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه را دارد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از اهدافی است که کارشناسان جهاد کشاورزی در واحد‌های تولید همواره نظارت و مد نظر قرار می‌دهند.

این مسئول یادآور شد: استان قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحد‌های پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز استان بخشی از نیاز بازار استان‌های همجوار را نیز تأمین می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.