پزشک ژاپنی پس از ۲۰۰ ساعت اضافه کاری خود را کشت

یک پزشک ۲۶ ساله در ژاپن پس از انجام بیش از ۲۰۰ ساعت اضافه کاری در یک ماه خود را کشت.

به گفته خانواده یک پزشک ۲۶ ساله در ژاپنی او پس از انجام بیش از ۲۰۰ ساعت اضافه کاری در یک ماه جان خود را از دست داد.

تاکاشیما شینگو در بخش گوارش مرکز پزشکی کونان در کوبه در مرکز ژاپن کار می‌کرد که در ماه مه گذشته بر اثر خودکشی درگذشت. به گزارش سی ان ان، وکیل خانواده گفت که تاکاشیما به مدت سه ماه یک روز مرخصی نگرفته است و در ماه قبل از مرگش ۲۰۷ ساعت اضافه کاری داشته است.

بنا به گزارش روزنامه ژاپنی The Mainichi، خانواده او هفته گذشته در یک کنفرانس خبری گفتند که دفتر بازرسی استاندارد‌های کار نیشینومیا تایید کرده است او مبتلا به افسردگی در اثر ساعات طولانی بوده و در آخر خود را کشته است. طبق اظهارات مطب و گزارش روزنامه، تاکاشیما «به تازگی متخصص پزشکی شده بود و وظایفی مشابه پزشکان ارشد به او محول شد و به او دستور داده شد که گزارش بنویسد و ارائه کنفرانسی ارائه دهد، که منجر به ساعت ها کار بسیار طولانی شد.

به گفته سی ان ان، مادر این پزشک ژاپنی گفت که پسرش شکایت می‌کرد که زندگی خیلی سخت است و هیچکس به او کمک نمی‌کند. برادر تاکاشیما که نامش فاش نشد، در کنفرانس مطبوعاتی گفت که این پزشک «تعداد باورنکردنی» ساعت کار کرده است. وی افزود: فکر نمی‌کنم بیمارستان در وهله اول رویکرد محکمی به مدیریت نیروی کار داشته باشد.

اما بیمارستان در یک کنفرانس مطبوعاتی این ادعا را رد کرد که مسئول کار بیش از حد پزشک و مرگ او بوده است. یکی از سخنگویان این بیمارستان گفت: خیلی وقت‌ها پیش می‌آید که [پزشکان] زمان خود را صرف مطالعه و خوابیدن بر اساس نیاز‌های فیزیولوژیکی خود می‌کنند، به دلیل آزادی بسیار بالا، تعیین ساعات دقیق کار امکان‌پذیر نیست.

فرهنگ بیش از حد مزمن ژاپنی که منجر به مرگ و میر می‌شود، یک مشکل شناخته شده است که دولت‌ها برای دهه‌ها سعی در رفع آن داشته اند. از اواخر دهه ۱۹۷۰، کلمه‌ای برای توصیف پدیده نگران کننده وجود داشته است - کاروشی، که در لغت به معنای مرگ بر اثر کار زیاد است.

نمونه‌های زیادی از کاروشی در سال‌های اخیر وجود داشته است، مانند زمانی که مقامات در سال ۲۰۱۷ به این نتیجه رسیدند که در سال ۲۰۱۳ یک گزارشگر پخش کننده ملی ژاپن NHK در اثر نارسایی احتقانی قلب به دلیل کار زیاد درگذشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
واقعا اگه این قدر بهش فشار می اومد از اونجا میومد بیرون،میرفت یه بیمارستان دیگه یا یه مدت به خودش استراحت می داد. یه آدم با این چهره و تحصیلکرده برای چی باید این قدر راحت خودشو بکشه.آدم نارحت میشه از اینکه ژاپنی ها این قدر راحت خودکشی می کنند!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
متاسفانه پزشکان ایران هم همین مشکل دارندوموارد خودکشی بالا در دستیاران دیده میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
بهترین ارزو برای افرادی که به پزشکان میتازند این هست که انشالله فرزند خود تان پزشک بشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۴ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
ژاپنی خوب = ژاپنی مُرده
Iran (Islamic Republic of)
شاهین
۲۲:۲۲ ۰۳ شهريور ۱۴۰۲
ای بابا... خب می اومد ایران به جای خودکشی، دستشو می کرد تو جیب خلق الله و پول پارو می کرد و یه عمر با عزت و احترام زندگیشو می کرد... اصلن می اومد الیگودرز و می شد رئیس شبکه بهداشت و درمان... و الله تو بمیری!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۹ ۰۳ شهريور ۱۴۰۲
اینجام کارکنای ادارات رو باید با اردنگی و لگد از اداره انداحت بیرون چون صب تا شب میخوان اضافه کاری بگیرن البته اضافه خوابی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۳ ۰۳ شهريور ۱۴۰۲
باز خوبه اضافه کاری می‌کنه محاسبه میشه. خیلی از مشاغل هستن که اضافه کاری رو تحمیل میکنن و بابتش پولی هم نمیدن و حتی دیده نمیشه
مثل معلما
آخرین اخبار